Τζένη Μπότση για Γιάννη Μπέζο: «Επειδή τον ξέρω καιρό, πιστεύω πως…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Τηλέραμα και στη Αθηνά Ζαχαράκη, η Τζένη Μπότση, αναφέρθηκε για το εάν έχει μετανιώσει ποτέ στη ζωή της, αλλά και για την συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο.

Πείτε μας λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα που υποδύεστε…
«Η Φάλον είναι πλέον μια πολύ αγαπημένη μου φίλη, αφού περάσαμε μαζί όλο τον χειμώνα. Ντόμπρα, ερωτική και φωνακλού, δεν πτοείται ποτέ και από τίποτα. Τη χάρηκα πολύ και θα τη χαίρομαι, όπως φαίνεται, και την ερχόμενη σεζόν, καθώς η σειρά θα έχει και συνέχεια. Μαζί της επίσης ξαναβρήκα τη χαρά και τον αυθορμητισμό που είχαν “κοιμηθεί” μέσα μου. Σαν να μου ξύπνησε ξανά αυτά τα συναισθήματα, γιατί πριν ήμουν πιο συγκρατημένη. Νιώθω πως… έκλεψα από τη Φάλον και βγήκα κερδισμένη».

Καθώς την αγαπήσατε τόσο, πώς θα θέλατε να τη δείτε στο φινάλε;
«Εάν εμμέσως με ρωτάτε τι σχεδιάζουν οι σεναριογράφοι της σειράς για τη Φάλον, θα σας απαντήσω πως δεν έχω ιδέα. Όσες φορές μάλιστα ως τώρα επιχείρησα να μαντέψω, αποδείχτηκε πως εκείνοι έχουν πολύ μεγαλύτερη φαντασία από μένα. Όσο για το τι θα ήθελα; Θα επιθυμούσα την ολοκλήρωση του έρωτά της, ένα χάπι έντ. Ελπίζω μπας και με πάρει ο Ανδρέας τη β’ σεζόν, γιατί σε αυτή την πρώτη… ατυχήσαμε (γελάει)».

Σε σχέση με το παρελθόν, πώς βλέπετε τη σύγχρονη τηλεοπτική πραγματικότητα;
«Νομίζω πως γίνονται πολλά ωραία πράγματα και παίρνω χαρά. Παλιότερα βέβαια υπήρχαν πολύ περισσότερα, τα τελευταία δύο χρόνια όμως μπορεί να γίνονται λιγότερα απ’ ό,τι στο “ένδοξο” παρελθόν, αλλά τώρα είναι σίγουρα πιο προσεγμένα».

Θα λέγατε λοιπόν πως η κρίση «ωφέλησε» την τηλεόραση;
 «Όχι, δεν θέλουμε την κρίση με κανέναν τρόπο. Εκείνο που εννοώ είναι πως, μετά την υπερβολική παραγωγή του παρελθόντος, τόσο εμείς οι ηθοποιοί όσο και όλοι όσοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον χώρο της τηλεόρασης μάθαμε να προσέχουμε περισσότερο πού θα λέμε πια “ναι”».

Να υποθέσω πως έχετε μετανιώσει για κάποια «ναι» του παρελθόντος σας;
«Δεν θα το έλεγα ακριβώς έτσι… Αντιλαμβάνομαι όμως πως υπήρχαν φορές στο παρελθόν που, ενώ θα μπορούσα να διεκδικήσω πράγματα ή να εκφράσω όσα με ενοχλούσαν, τα άφησα στην άκρη. Υπήρχαν στιγμές που ο λόγος μου μετρούσε κάπως παραπάνω και, παρ’ όλα αυτά, δεν έκανα τίποτα προς όφελός μου… Γενικά πάντως δεν είμαι από τους ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι δεν μετανιώνουν για τίποτα στη ζωή τους. Αντιθέτως, αν υπήρχε τρόπος να επιστρέψω στο παρελθόν, πιστεύω πως θα άλλαζα πολλά».

Στην τηλεόραση εσείς τι βλέπετε;
«Δεν βλέπω τηλεόραση! Από επιλογή. Άλλωστε, ξέρετε π.χ. πολλούς…  χειρουργούς που μετά τα χειρουργεία, στην κανονική τους ζωή, συνεχίζουν τις… εγχειρήσεις; Θεωρώ πως η τηλεόραση περιορίζει τους ορίζοντές μου, ενώ ένα βιβλίο τούς ανοίγει. Για τους ίδιους λόγους, ανάλογη είναι η στάση μου απέναντι σε υπολογιστές και ίντερνετ. Ενώ ανοίγω π.χ. τη “Γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά”, που διάβασα τελευταία και τη συστήνω, και μπορώ να ονειρεύομαι!»

Για τη συνεργασία σας με τον Γιάννη Μπέζο τι θα λέγατε, μια και έχει τη φήμη του «δύσκολου»;
«Από τους πιο δύσκολους! Μας χτυπάει σε κάθε γύρισμα και μας κακοποιεί – κυρίως ψυχολογικά (γελάει). Αλήθεια τώρα, είναι από τους καλύτερους συνεργάτες που μπορεί να έχει ένας ηθοποιός. Και επειδή τον ξέρω καιρό, πιστεύω πως ο Γιάννης Μπέζος απλώς προφυλάσσει και σέβεται περισσότερο τις προσωπικές του στιγμές από ό,τι εμείς οι υπόλοιποι ηθοποιοί, που ενώ δεχόμαστε π.χ. εκεί που τρώμε να μας διαπόπτουν οικογένειες με παιδιά για να βγάλουν φωτογραφία, από μέσα μας στην πραγματικότητα θα θέλαμε να το αποφύγουμε. Ο κ. Μπέζος λοιπόν νομίζω πως προτιμά να είναι πιο ειλικρινής. “Δεν θέλω κάτι τέτοιο, επομένως επιλέγω να μη βγάλω φωτογραφία” υποθέτω πως λέει. Και δέχεται προφανώς να πληρώσει το ανάλογο “τίμημα”, που είναι η ανυπόστατη φήμη του “δύσκολου”».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !