Όσα θα δείτε στο ''Τατουάζ'' τη νέα εβδομάδα

0

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.50


Δευτέρα 20 Μαΐου
Η Όλγα είναι πεπεισμένη πως κάτι «παίζει» μεταξύ Στέφανου και Νικόλ κι αποφασίζει να χωρίσει οριστικά. Ο Σωκράτης ακολουθεί τον Ορφέα μέσα στο δάσος με μοναδικό σκοπό να τον βγάλει από τη μέση! Η Αφροδίτη βλέπει ότι ο Παύλος φλερτάρει στο Facebook και το λέει στη Μάρθα! Η Ειρήνη βάζει στο στόχαστρο έναν συνάδερφό της κι αρχίζει την «ερωτική επίθεση». Ο Ορφέας συνεχίζει να τρομοκρατεί τον Λευτέρη και του επιτίθεται! Η Αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι ενός σεσημασμένου… Ο Στέφανος, αγανακτισμένος από τη στάση της Όλγας, βγαίνει ραντεβού με τη Νίκη! Ο Τόνυ εξομολογείται κάτι στην Τατιάνα που αλλάζει τα πάντα στη σχέση τους. Η Τατιάνα έκπληκτη και σοκαρισμένη ακούει από τον Τόνυ όλη την αλήθεια για τη συμμετοχή του στη μεταφορά των όπλων, τον ρόλο της Μαργκώ, το Συμβούλιο και τη δολοφονία του Νικόλα. Αφού της εξομολογείται τα πάντα, στο τέλος της κάνει μια πρόταση που θα αλλάξει ριζικά τις ζωές τους και πια η Τατιάνα πρέπει να πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση για το κοινό τους μέλλον. 

Ο Ορφέας κρατάει με το ζόρι, μαζί του, τον Λευτέρη στο σπίτι στον Διόνυσο και με εκβιασμούς προσπαθεί να τον πείσει να πάει στο Λονδίνο και να σκοτώσει την Ελένη. Στο μεταξύ, ο Στέφανος είναι απελπισμένος γιατί η Όλγα δεν θέλει να ακούσει κουβέντα, ενώ και οι προσπάθειες της Άννας και του Αλέξανδρου για να τους τα ξαναβρούν, πέφτουν στο κενό. Η Όλγα, θυμωμένη από τα ψέματα του Στέφανου και παρά την εγκυμοσύνη της, είναι αποφασισμένη να χωρίσει. Στο μεταξύ στο Λονδίνο, ο Μάριος αφήνει ένα σημείωμα στη Βέρα και τον Θεοχάρη και το σκάει από το σπίτι. Η Μαργκώ πάει στο σπίτι της Τατιάνας και της προσφέρει χρήματα για να αφήσει τον Τόνυ. Η Τατιάνα της ζητά 10 εκατομμύρια!

Τρίτη 21 Μαΐου
Η Τατιάνα κάνει την έκπληξη στη Μαργκώ… και την ανατροπή. Η Βέρα και ο Θεοχάρης αγωνιούν, καθώς ο Μάριος ακόμα αγνοείται κι έτσι αναγκάζονται να δηλώσουν την εξαφάνισή του στην αστυνομία. Ο Λευτέρης πείθει τον Ορφέα πως θα σκοτώσει την Ελένη. Ο Στέφανος προσπαθεί να πλησιάσει την Όλγα, αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Η Μάρθα λυσσάει να μάθει τι μέρους του λόγου είναι η Τζέσικα και στέλνει την Αφροδίτη να συλλέξει πληροφορίες. Ο Μάριος επιστρέφει στο σπίτι κι ο Θεοχάρης είναι έξαλλος μαζί του, αλλά η Βέρα προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Αυτά που θα της πει το παιδί θα την ανησυχήσουν πολύ. Η Μαργκώ δυναμιτίζει τη σχέση του Τόνυ και της Τατιάνας. Ο Τόνυ κάμπτεται από τα ηχητικά ντοκουμέντα της Μαργκώ και προσπαθεί να βρει την Τατιάνα και να της μιλήσει, αλλά εκείνη τον αποφεύγει… 

Η Βέρα δεσμεύεται στον Μάριο να μείνουν στο Λονδίνο, αλλά δυσκολεύεται να το ξεστομίσει στον Θεοχάρη. Η Όλγα δεν επηρεάζεται από τα λόγια του Αλέξανδρου και της Άννας κι είναι αποφασισμένη να μην ξαναγυρίσει στον Στέφανο. Την ίδια ώρα ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στη Νίκη πως δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα πέρα από την Όλγα. Η Μαργκώ, πεπεισμένη πως ο Πέτρος είναι πια με το μέρος της, αρχίζει να τον εμπιστεύεται τυφλά. Ο νέος συνεργάτης του Αλέξανδρου, ο Αχιλλέας, κερδίζει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη του. Η Βέρα παίρνει μια δύσκολη απόφαση που σοκάρει τον Θεοχάρη. Ο Τόνυ κατηγορεί την Τατιάνα πως «λαδώθηκε» από την Μαργκώ για να τον χωρίσει.

Τετάρτη 22 Μαΐου
Η Τατιάνα προσβάλλεται από αυτά που πιστεύει ο Τόνυ για εκείνη και πριν προλάβει να καταλάβει το λάθος του, τον διώχνει. Η Βέρα ξεκαθαρίζει στον Θεοχάρη πως πάνω από όλα είναι το παιδί της και του δηλώνει πως δεν πρόκειται να μετακομίσει μαζί του στην Ελλάδα. Ούτε ο Θεοχάρης όμως δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω. Ο Σωκράτης υποψιάζεται ότι η Χριστίνα έχει συχνές επαφές με τον Ορφέα, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Την ίδια ώρα ο Ορφέας συνειδητοποιεί το ψέμα του Λευτέρη και τον επισκέπτεται με άγριες διαθέσεις. Η Μάρθα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Παύλος έχει μπλέξει με μια 35χρονη. Η Ελένη κλείνει τη δουλειά στο Λονδίνο κι αποφασίζει να γυρίσει και να το ανακοινώσει στους δικούς της. Μια νέα γνωριμία της Αμαλίας, δίνει άλλο νόημα στη ζωή της. Ο Στέφανος κάνει μια κίνηση απελπισίας προκειμένου να πείσει την Όλγα να γυρίσει κοντά του. Η Όλγα αντιδρά άσχημα στον ερχομό του Στέφανου στην Αίγινα. Η Άννα προσπαθεί να την πείσει, έστω να τον ακούσει και να μην φέρνει αυτή και τον Αλέξανδρο σε δύσκολη θέση. Μια μικρή υποχώρηση της Όλγας και ο συγκινητικός τρόπος που τη διεκδικεί ο Στέφανος, ο οποίος παραδέχεται τις αστοχίες του, θα φέρουν απρόσμενο αποτέλεσμα στη σχέση του ζευγαριού. 

Στο μεταξύ στο Λονδίνο, ο Θεοχάρης προσπαθεί να μιλήσει με τον Μάριο, αλλά δεν καταφέρνει να βγάλει άκρη με την επιμονή του μικρού, οπότε απογοητευμένος φεύγει μαζί με την Ελένη για την Ελλάδα. Ο Τόνυ προσπαθεί ακόμα να πείσει την Τατιάνα ότι έπεσε θύμα της ίντριγκας της Μαργκώ, αλλά η Τατιάνα είναι πολύ θυμωμένη μαζί του, γιατί θεωρεί ότι δεν της έχει καμία εμπιστοσύνη, οπότε τα μελλοντικά τους σχέδια προς το παρόν δείχνουν να παραμένουν ανεφάρμοστα. Ο Ορφέας, είναι πλέον ασταμάτητος κι αφού η αστυνομία αδυνατεί να τον εντοπίσει, συνεχίζει τη δολοφονική του δράση σκοτώνοντας μια φαρμακοποιό. Αυτή τη φορά όμως στη σκηνή του φόνου θα βρεθεί κι ένας αυτόπτης μάρτυρας. 

Πέμπτη 23 Μαΐου
Ο Ορφέας αφήνει πίσω του ένα ακόμα θύμα, οδηγώντας τον Σέκερη σε απόγνωση. Ο Τόνυ πείθει την Τατιάνα να τον ακολουθήσει κι εκείνη παραδίνεται στον έρωτα του. Ο Σωκράτης αρχίζει να συνέρχεται και βρίσκει δουλειά σε μια νέα μουσική σκηνή. Ο Θεοχάρης φτάνει στην Αίγινα, φιλοξενούμενος της Άννας, αλλά δεν της λέει την αλήθεια για τον χωρισμό του με την Βέρα. Η Χριστίνα προμοτάρει την κυκλοφορία του βιβλίου και η Ελένη γίνεται έξαλλη. Ο Πέτρος προτείνει στη Μαργκώ να «χωθεί» ακόμα πιο βαθιά στο παράνομο εμπόριο όπλων και να αυτονομηθεί από το Συμβούλιο. Η Αθηνά αναλαμβάνει να διερευνήσει μια υπόθεση που σχετίζεται με τη Μπλε Φάλαινα. Μια ληστεία σε ένα από τα σπίτια που φρουρεί η εταιρεία του Αλέξανδρου έρχεται να ταράξει τα νερά του γραφείου. Η Αμαλία ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό προκειμένου να βρει χορηγούς για το νέο της εγχείρημα. Ο Στέφανος με την Όλγα γυρίζουν στα Μετέωρα και ξεκινούν τις ετοιμασίες του γάμου. Η Ελένη ανακοινώνει στους γονείς της ότι σύντομα θα μετακομίσει μόνιμα στο Λονδίνο.

 Ο Παύλος αντιδρά έντονα στην απόφαση της Ελένης και δεν δέχεται με τίποτα ότι θα φύγει για πάντα από την Ελλάδα. Ο Πέτρος μαθαίνει στην Μαργκώ πώς να κάνει εμπόριο όπλων μέσω του dark web και τις ανοίγει νέους ορίζοντες. Ο καινούργιος βοηθός του Αλέξανδρου σχεδιάζει μια νέα ληστεία, βάζοντας έτσι σε τεράστιο κίνδυνο την αξιοπιστία της εταιρίας. Ο Στέφανος απολύει τη Νίκη από το μαγαζί του, θέλοντας έτσι να δείξει στην Όλγα πόσο την αγαπάει. Η Αφροδίτη λέει κάτι στον πατέρα της που τον βγάζει εκτός εαυτού! Η Μαργκώ μαθαίνει ότι ο Τόνυ ξεπουλάει τα καράβια του και γίνεται έξαλλη! Η Αστυνομία καταλαβαίνει ότι η Χριστίνα έχει επαφές με τον Ορφέα και την καλεί για ανάκριση! Την ίδια στιγμή ο Ορφέας βάζει στο στόχαστρο του τη... Μάρθα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !