Καφετζόπουλος: Παραμένει στο ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ;


Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ,που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά, ΕΛΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ,
μιλά στο περιοδικό,Mytv, για τον ρόλο του ,για τις εξελίξεις, αλλά και για το αν είναι στον νέο κύκλο...

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα του κέντρισαν το ενδιαφέρον;  
«Ο ρόλος που υποδύομαι είναι ένα... κάθαρμα. Ξέρετε, οι μονόχνοτοι άνθρωποι δεν είναι ενδιαφέροντες στην τηλεόραση ή στο σινεμά. Ενδιαφέρον έχουν αυτοί που είναι αντιφατικοί, περίεργοι, βίαιοι. Με εξιτάρουν αυτοί οι ρόλοι. Δεν θα υπήρχε ενδιαφέρον αν υποδυόμουν κάποιον που μου μοιάζει».

Για να προσεγγίσετε έναν ρόλο δεν αναζητάτε δικά σας στοιχεία;  
«Όχι, δεν το κάνουν αυτό οι ηθοποιοί. Ψάχνεις να βρεις τρόπους ώστε να είναι πειστικό αυτό που θέλεις να παραστήσεις, ακόμη και αν είναι περίεργο ή ακραίο. Διότι σε μια τέτοια κωμωδία, που κινείται στα όρια του ρεαλισμού, καμιά φορά γίνονται περίεργα πράγματα».

Τι αποτελεί πηγή έμπνευσης για εσάς;  
«Κάθε φορά είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Το ενδιαφέρον στον Αντρέα είναι ότι δεν έχω κάνει πολλούς ανάλογους ρόλους ανθρώπων που είναι δολοπλόκοι, σκοτεινοί, κακοί, ανήθικοι. Συνήθως κάνω καλά παιδιά!» 

Ο Αντρέας προσπαθεί να πείσει ότι είναι τρελός ή πράγματι υπάρχει δόση τρέλας;  
«Υπάρχει μια δόση. Και στην πραγματική ζωή, όταν προσπαθείς να πείσεις τους άλλους ότι κάτι είσαι, το κάνεις πολύ καλύτερα όταν το πιστεύεις». 

Ο Αντρέας έχει συνέλθει από την αμνησία, θα θελήσει να εκδικηθεί την Αιμιλία και τον Δαμιανό για το κόλπο που του έστησαν;  
«Νομίζω ότι ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος που τον έλκει η καταστροφή. Έλκεται από τον κακό του εαυτό, πάντα θα γυρίζει εκεί». 

Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να αλλάζει, να μετανιώνει;  
«Δεν νομίζω ότι αλλάζουν οι άνθρωποι, προσαρμόζονται στις συνέπειες των πράξεών τους. Αν ανταμειφθούν για αυτά που κάνουν, θα συνεχίσουν να είναι αυτοί που είναι, Αν τιμωρηθούν, θα είναι πιο προσεκτικοί και θα αλλάξουν συμπεριφορά, ωστόσο ,βαθύτερα δεν αλλάζουν. Έχουν έναν χαρακτήρα με τον οποίο γεννιούνται και προσαρμόζονται». 

Η Φαίη παρέσυρε τον Αντρέα στα δίχτυα της. Θα τα ξαναβρούν;  
«Αυτό δεν το ξέρω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Αντρέας είχε δύο πολύ σοβαρούς λόγους να έλκεται από τη Φαίη. Πρώτον, είναι μία όμορφη, νέα γυναίκα, ενώ αυτός δεν είναι νέος, και αυτό είναι πάντα ένα ισχυρό κίνητρο για να συμπεριφερθεί κανείς λίγο σαν... ξεμωραμένος. Παράλληλα, βλέπει σε αυτήν τον εαυτό του σε γυναίκα, και αυτό τον γοητεύει».

Η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου; Θα είστε μέλος της;
«Δεν έχω ιδέα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι που μπορώ να το συζητήσω δημόσια, είναι κάτι ανάμεσα σε μένα και στους παραγωγούς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια