Πρόβλημα στις επαφές...


Με μεγάλο Πανελλαδικό σταθμό φέρεται να έχει κάνει κουβέντες η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια
του Nέο Epsilon . Η Μαριαλένα Ανδρέου,που και φέτος παρουσιάζει μια δική της μουσική παραγωγή με τίτλο, " Party time ", έκανε κάποιες ενέργειες να μετακομίσει η εκπομπή της από τον Ιούλιο σε άλλο κανάλι μιας και όλα ήταν στον αέρα μέχρι πρότινος στον σταθμό που εργάζεται. Οι σχέσεις της βέβαια είναι άψογες με το κανάλι της αν και η εκπομπή της έχει τοποθετήσεις προϊόντων και πληρώνεται η ίδια μέσω των χορηγών της. 

Αυτό που με ενημέρωσαν είναι ότι το κανάλι που έκανε μια διερευνητική κουβέντα ζητάει και το 30% των συμφωνιών που κλείνει η Μαριαλένα, κάτι που τη βρίσκει αντίθετη μιας και η πλευρά της δεν ζητάει τίποτα στη ζώνη της σε ό,τι διαφήμιση βάλει ο σταθμός στην μία ώρα προβολής του μουσικού προγράμματος που παρουσιάζει ... 

Για να δούμε πού θα κάτσει η μπίλια... Παραμένει κανονικά πάντως μέχρι τέλος Ιουνίου στο Nέο Ε.

Newspistol.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εκπομπές με διαφημίσεις από το κανάλι που καταλαμβάνουν το 1/3 της διάρκειας της. Τοποθετήσεις προϊόντων που καταλαμβάνουν τα άλλα 2/3. Όσο κι αν προσπαθούν τα χρόνια της κρίσης να μας παρουσιαστούν αυτό το μοντέλο τηλεόρασης σαν νορμάλ δεν είναι. Στις σοβαρές χώρες αυτού του είδους οι εκπομπές έχουν θέση μόνο σε θεματικά κανάλια τηλεμάρκετινγκ κι όχι στα κανονικά τους κανάλια.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μια φοράδα μόλις χέστηκε στ`αλώνι..άκου που θα κάτσει η μπίλια για μια ΆΓΝΩΣΤΗ !!
Έλεος!!!