Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Λυμπεράκη...


η αιτία που την οδηγεί εκτός καναλιού


Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη Νίκη Λυμπεράκη στον ΣΚΑΪ. Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας που λήγει στις 30 Ιουνίου δεν θα ανανεωθεί με απόφαση και των δυο πλευρών. 

Η δημοσιογράφος ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου, κλείνοντας έναν από τους πιο σημαντικούς κύκλους στη δημοσιογραφική της καριέρα .και θα επιχειρήσει το επόμενο βήμα με σκοπό να βρεθεί πιο κοντά στο στόχο της που είναι η παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. 

Άλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ένας από τους, βασικούς λόγους για τους οποίους αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, είναι επειδή η καρέκλα της κεντρικής παρουσιάστριας είναι καλυμμένη από τη Σια Κοσιώνη για τα επόμενα χρόνια! Σε συνδυασμό λοιπόν με την απόφαση του σταθμού να “παγώσει” το project του ΣΚΑΪ24 που εκεί θα είχε θέση κεντρικής παρουσιάστριας, λέγεται ότι οδηγήθηκε στην απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό της εκτός Φαλήρου! 

Σημειώνεται ότι η Νίκη Λυμπεράκη – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εποχής, δηλαδή πέρυσι το καλοκαίρι-, είχε δεχθεί πρόταση από το OPEN πριν το κανάλι αποφασίσει να συνεργαστεί με την Έλλη Στάη, αλλά τότε η δημοσιογράφος προφανώς δεν ήταν έτοιμη για το μεγάλο βήμα, με αποτέλεσμα να αρνηθεί να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Φαίνεται λοιπόν ότι το διάστημα που μεσολάβησε, παράλληλα με τη διαπίστωση ότι οι μετοχές της στον ΣΚΑΪ είναι σε φθίνουσα πορεία, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της… 

Ωστόσο, δεν αποκλείεται – σύμφωνα με ορισμένες πηγές-, να έχει κάνει ήδη κάποια ραντεβού με άλλους σταθμούς, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους, χωρίς να αποκλείεται κάτι παραπάνω, δεδομένου ότι η συγκυρία δεν επιτρέπει την εγκατάλειψη δουλειών αν δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση! Και στην περίπτωση της Νίκης Λυμπεράκη η μόνη εναλλακτική πρόταση που την ενδιαφέρει είναι η παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

AΠΟ Enimerosi24.gr


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αλλοι παρακαλανε για μια θεσ δημοσιογραφου σε ένα τετοια καναλι και άλλο θελουν μονο κεντρικο δελτιο
that's life
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν και την εκτιμώ πάρα πολύ ως δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, την βρίσκω εξαιρετική, θα συμφωνήσω απόλυτα με το προηγούμενο σχόλιο. Το κανάλι την προώθησε και την προμόταρε πάρα πολύ, χωρίς τεράσρια εμπειρία στην παρουσίαση της έδωσε και κεντρικό δελτίο το ΣΚ και δική της εκπομπή, θεωρώ υπερβολική και αμετροεπή την αξίωση της για καθημερινό κεντρικό απέναντι σε δημοσιογράφους όπως ο Χατζηνικολάου, ο Σρόιτερ και η Στάη..