Αποκαλυπτικό: Η σκέψη που μπορεί να ανατρέψει το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ...Τα μέχρι τώρα δεδομένα θέλουν τη Τατιάνα Στεφανίδου να παραμένει κανονικά στη ζώνη της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΙ.

Το tvnea.com, ωστόσο, θα σας αποκαλύψει μία πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι των στελεχών και μπορεί να ενεργοποιηθεί, αν φυσικά οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.

Υπάρχει, λοιπόν, μία έντονη επιθυμία να υπάρξει του χρόνου ψυχαγωγική πρωινο-μεσημεριανό εκπομπή, η οποία θα μπορούσε να τοποθετηθεί στο 11.30 με 2. Το πλαίσιο αυτής της σκέψης είναι η ανάγκη για ένα μαγκαζίνο που θα προωθεί τις νέες σειρές του σταθμού, μέσα από συνεντεύξεις και προβολές backstage. Εξάλλου, ο Λοΐζος Ξενόπουλος γνωρίζει πολύ καλά από τα χρόνια του Mega πως μία τέτοια εκπομπή είναι πολύ σημαντική για τη μυθοπλασία.

Σε περίπτωση που συμβεί το παραπάνω, τότε ενεργοποιείται το σενάριο που θέλει την Τατιάνα Στεφανίδου να μετακομίζει αργά το μεσημέρι, παίρνοντας lead in από το μεσημβρινό δελτίο της Εύας Αντωνοπούλου.

Βέβαια, ο πιθανός νέος κύκλος του «My style rocks» μπορεί να «φρενάρει» την συγκεκριμένη σκέψη, καθώς θα είναι δύσκολο στη ζώνη 3 με 6.30 (μη ξεχνάμε πως τέτοια ώρα θα πρέπει να ξεκινά το «Boom» να χωρέσουν και η Τατιάνα Στεφανίδου και το ριάλιτι μόδας της Acyn Media. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει και οι εκπομπές να περιορίσουν σημαντικά τις διάρκειες τους.

Για να δούμε...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια