Σε λάθος δρόμο τα φύλλα...

0

Συνεχίζουν οι ελληνικές κυριακάτικες εφημερίδες να σημειώνουν την εξής παγκόσμια πρωτοτυπία :
ψάχνουν και βρίσκουν αφορμές ώστε να κυκλοφορούν μία ημέρα νωρίτερα! Όπως π.χ. με αυτό που συνέβη την Καθαρά Δευτέρα. Οι κυριακάτικες κυκλοφόρησαν από το Σάββατο. Για μία αργία που ήταν ημέρα Δευτέρα, την επομένη δηλαδή! Και βγήκαν Σάββατο, δύο ημέρες πιο πριν.

Έτσι ακριβώς απαξιώνουν το προϊόν τους. Και γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τους ανθρώπους εκείνους που (επιμένουν να) επιλέγουν (ως πότε;) το χαρτί για την ενημέρωσή τους... Το ίδιο και τώρα, αυτή την εβδομάδα: οι κυριακάτικες θα βγουν το Σάββατο. Γιατί; Επειδή την Κυριακή είναι οι εκλογές! Γιατί έτσι θέλουν οι εκδότες που τους ενδιαφέρουν βασικά οι προσφορές και όχι η δημοσιογραφία. Η «Εφημερίδα των Συντακτών» το αποφάσισε: θα κυκλοφορήσει κανονικά όποτε πρέπει.

Η Σαββατιάτικη ενισχυμένη έκδοσή της θα βγει το Σάββατο μαζί με τα κυριακάτικα φύλλα και την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει κανονικά το φύλλο της Παρασκευής.

Μήπως πρέπει οι εφημερίδες που ανησυχούν για τη βιωσιμότητά τους να σεβαστούν το αναγνωστικό κοινό που τις αγοράζει ακόμα και να πάψουν επιτέλους να το κοροϊδεύουν;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !