Ρώμας: Όσα αποκαλύπτει για το καινούργιο ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ!

0

Το ολοκαίνουργιο ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά στον ΑΝΤ1 ,και ο Χάρης Ρώμας με την Άννα Χατζησοφιά γράφουν ήδη τα πρώτα επεισόδια.


Ο σκηνοθέτης ,σεναριογράφος, και ηθοποιός, μιλά στο Gossip-tv και τη Μάνια Καπαράκου για την επάνοδο της σειράς...

Αν εκλεγείτε, πόσο εύκολο θα είναι να συνδυάσετε την πολιτική σας δράση με την υποκριτική καθώς ετοιμάζετε και την επαναφορά του Καφέ της Χαράς;
«Είμαι ηθοποιός εν ενεργεία, είμαι θεατρικός επιχειρηματίας στην Αθηναΐδα, όπου η παράσταση,''Ο βαφτιστικός της Κυρίας'', πήγε πολύ καλά και θα συνεχιστεί και του χρόνου, και αυτό είναι η τύχη μου γιατί δεν θα χρειαστεί να κάνω πρόβες για κάτι καινούργιο σε αυτή τη φάση. Φυσικά, έχουμε μεγάλη ευθύνη για το θέατρό μας. Κάνω το ''Καφέ της Χαράς'' για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Επανερχόμαστε, με 25 επεισόδια του ''Καφέ'' καινούργια σε πρώτη φάση και θα δούμε μήπως κάνουμε και λίγα ακόμη στην πορεία. Αλλά αυτό μου φαίνεται ένα μεγάλο σχέδιο. Τώρα τα γράφουμε, είμαστε στη διαδικασία να υπογράψουν όλοι οι συντελεστές».

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως θα δούμε παλιούς ηθοποιούς που είχαμε αγαπήσει, αλλά και νέα πρόσωπα που θα κάνουν πέρασμα από τη σειρά, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. 

Για τη σειρά έχουν γραφτεί πολλά ονόματα! Τελικά θα δούμε αλλαγές σε πρόσωπα;  
«Όλοι οι ηθοποιοί της σειράς θα περάσουν. Κάποιοι παίζουν από την αρχή μέχρι το τέλος, κάποιοι άλλοι θα περάσουν με κάποια κομμάτια, αλλά όλοι θα είναι εκεί. Το σενάριο είναι καινούργιο και ο καθένας θα εμφανιστεί με διαφορετικό τρόπο. Θα δούμε καινούργια πρόσωπα. Δεν είναι άνθρωποι που γνωρίζετε, είναι πρόσωπα που έχουμε επιλέξει για να κάνουν μεγάλη επιτυχία και θα παίξουν τους ρόλους που έχουμε φανταστεί». 

Όταν υποδυόσασταν τον Δήμαρχο Πώποτα, φανταζόσασταν πως μερικά χρόνια αργότερα θα κατεβαίνατε στις εκλογές;  
« Όχι, τότε δεν είχε περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό μου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ήταν ένας διακαής πόθος της μητέρας μου, η οποία μου έλεγε πως μου πηγαίνει να είμαι πολιτικός. Η μητέρα μου είναι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος και έβλεπε πως υπάρχει αυτή η δοτικότητα και η ανεξάντλητη ενέργεια που ταιριάζουν σε αυτό το επάγγελμα. Ήταν ένας διακαής πόθος και δεν ξέρω αν στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήθελα να της ικανοποιήσω αυτή της την επιθυμία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !