''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'': Συνεχίζεται με τα ίδια ζευγάρια;


''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'' και τη νέα σεζόν,μέσα από τον ALPHA.
Θα αλλάξουν τα ζευγάρια της σειράς ; Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μιλά για όλα στο MYtv.

Με τι πρόσημο η σεζόν οδεύει προς την ολοκλήρωσή της;  
«Η φετινή σεζόν, η οποία είχε τη σειρά του Alpha, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, με καθημερινά γυρίσματα, αλλά και την παράσταση ,Το δαχτυλίδι της μάνας, που είχε συνεχή sold out, δεν έχει κλείσει ακόμα. Μαζί με την ομάδα μου, C for Circus, έχουμε στα σκαριά την παράσταση Μεταμορφώσεις του Οβίδιου, με την οποία θα ανοίξουμε το Φεστιβάλ Αθηνών, 30 Μαΐου - 2 Ιουνίου. Επομένως, η σεζόν θα ολοκληρωθεί με θετικό πρόσημο και ηρεμία».

Πώς είναι η δεύτερη χρονιά στη «Μουρμούρα»;  
«Γίνεται όλο και καλύτερη γιατί, πέρυσι, ήταν μία... διερευνητική χρονιά. Με τη Μαρία (σ.σ.: Χάνου) ψάχναμε να βρούμε τα πατήματά μας ενώ φέτος ξέρουμε πού είμαστε, τι κάνουμε, τι πρέπει να βελτιώσουμε, και το απολαμβάνουμε πολύ περισσότερο».

Έχει συμβεί κάποιο ευτράπελο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;   
«Συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα. Εγώ συνήθως πειράζω τη Μαρία κατά τη διάρκεια της λήψης. Μπορεί να είμαι κρυμμένος μέσα στη ντουλάπα και η Μαρία να έχει γύρισμα στο δωμάτιο, οπότε ξαφνικά εμφανίζομαι από εκεί μέσα και την τρομάζω!»

Η σειρά θα συνεχιστεί ακόμη μία χρονιά με τα ίδια ζευγάρια;  
«Αυτή είναι ή πρόθεση του σταθμού και είναι πολύ ωραία. Ευχόμαστε όλοι να συμβεί κιόλας. Αν συμβεί και παραμείνουν όλα τα ζευγάρια, για μένα σημαίνει εμπιστοσύνη και αγάπη. Είναι δύο στοιχεία που τα χρειάζεσαι στις μέρες μας όπου οι δουλειές είναι λίγο άρπα κόλλα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια