Ανατροπή για τη Βάσω Λασκαράκη! Ένα βήμα πριν υπογράψει στον ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 Alpha «Το Σόι Σου» ρίχνει αυλαία μετά από πέντε χρόνια και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Η γεύση είναι γλυκόπικρη δεδομένου του ότι το σίριαλ έκανε ναι μεν τον κύκλο του αλλά οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν έγιναν «οικογενειακές» και ο αποχωρισμός είναι δύσκολος.
Το πετυχημένο σίριαλ του

Οι ηθοποιοί από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το τέλος ξεκίνησαν συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Ανάμεσα σε όλους και η τηλεοπτική Λυδία.

Η  Βάσω Λασκαράκη, πρωταγωνίστρια στο Σόι, έχει δεχθεί πολλές προτάσεις για τη νέα σεζόν. Την ηθοποιό, σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com και της Πένυς Θωμοπούλου προσέγγισαν ο ΑLPHA, ο ΑΝΤ1, ο ΣΚΑΙ και το Open για να πρωταγωνιστήσει σε σίριαλ. Η ίδια, νιώθοντας τυχερή για τις προτάσεις που έχει δεχτεί εξετάζει την κάθε μια ξεχωριστά και βρίσκεται σε σκέψη. Επιθυμία της ηθοποιού είναι να κάνει ένα διαφορετικό ρόλο στην τηλεόραση  γι’ αυτό και προτεραιότητά της είναι μια δραματική σειρά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται πιο κοντά στις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου προσέγγισε την ηθοποιό και της πρότεινε δυο σειρές που θα ήθελαν να πρωταγωνιστεί με την ίδια να δείχνει την προτίμησή της στη μία και να είναι πολύ κοντά στο μεγάλο «ναι».

Να τονίσουμε επίσης, πως στον ΣΚΑΙ ήθελαν την ηθοποιό και για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Guess my age» που θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή περίοδο. Και παρά το ότι το ρεπορτάζ αναφέρει πως της έχει γίνει η πρόταση και η ηθοποιός έκανε δοκιμαστικό η αλήθεια είναι πως ουδέποτε αυτό συνέβη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !