Πρωταγωνίστρια σειράς του ΑΝΤ1 δήλωσε: «Θα έφευγα να δουλέψω για τη σεζόν στη Μύκονο, αλλά...»

Η αλλαγή σχεδίων που την έχρισε πρωταγωνίστρια!


Πώς βρέθηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη πρωταγωνίστρια στη «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»; Η εντυπωσιακή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 μίλησε στη Μαρία Κεφαλά και τον «Τηλεθεατή» για το παρασκήνιο της πρότασης για το σίριαλ που την έκανε διάσημη.

- Είστε αφιερωμένη στη σειρά. Πώς ξεκινήσατε;
«Τελείωσα πρόπερσι το Εθνικό, αποφάσισα συνειδητά να απέχω για ένα διάστημα, ήθελα πρώτα να τα βρω με τον εαυτό μου, να πάρω λίγο τα πάνω μου, ήταν ζόρικη η σχολή. Όταν ηρέμησα λίγο απ' όλα αυτά και θα έφευγα να δουλέψω για τη σεζόν στη Μύκονο, ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ-1. Μεγάλη ευτυχία και χαρά. Πολύ ξαφνικά και απρόσμενα... Η σκηνοθέτις μου, η Βίκυ Μανώλη, με έκανε να την αγαπήσω από την πρώτη στιγμή... Ήταν η πρώτη μου εμπειρία, δεν είχα κάνει καν διαφημιστικό! Η πρώτη μου επαφή με την κάμερα! Μεγάλη πρόκληση για μένα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα».

- Πολύ άγχος;
«Όχι, γενικά δεν αγχώνομαι πολύ και όταν κάνω κάτι, μου αρέσει να καταπιάνομαι με αυτό και να δίνω το 100% του εαυτού μου, ό,τι και να είναι αυτό. Ήταν ένα ενδόμυχο άγχος που το συνειδητοποίησα πιο μετά και αυτό γιατί δεν ήθελα να απογοητεύσω ανθρώπους, να νιώθω ότι ρίσκαραν για εμένα και δεν τα κατάφερα...».

- Ελεύθερος χρόνος;
«Όταν έχω ελεύθερο χρόνο πλέον, προσπαθώ να ξεκουράζομαι. Μπορεί να μου κάνει πολύ καλό να βγω μια μέρα, αλλά δεν πολυμπορώ πλέον...».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια