Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Ανατρέπονται τα δεδομένα για Λιάγκα-ΑΝΤ1...

Και εκεί που κάποια πράγματα θεωρούνται δεδομένα, τελικά όλα μπορούν να ανατραπούν.

Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει αυτή την περίοδο στη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1. Είναι γνωστό πως τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο παρουσιαστής έμεινε εκτός «αέρα» επειδή συγκεκριμένο υψηλόβαθμο στέλεχος δεν επιθυμούσε την ένταξή του στο πρόγραμμα.

Όλα άλλαξαν, όμως, με την έλευση της Στέλλας Λίτου στο κανάλι του Αμαρουσίου αναλαμβάνοντας καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλησε να διευθετήσει ήταν το ζήτημα του Γιώργου Λιάγκα, θεωρώντας ολέθριο λάθος το γεγονός πως ένα πρόσωπο με τέτοιο ιστορικό επιτυχιών βρέθηκε εκτός «μάχης» σε μία τόσο ανταγωνιστική σεζόν.

Έτσι, κίνησε όλες εκείνες τις διαδικασίες ώστε να πειστεί ο Γιώργος Λιάγκας να «ξεχάσει» τα παλιά, προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας και όχι μίας απλής ενεργοποίησης της option της συμφωνίας που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 επί Γιάννη Λάτσιου.

Εξάλλου, σε όλες τις δηλώσεις του ξεκαθάριζε πως οι σχέσεις με την ιδιοκτησία του σταθμού, αλλά και την πλειοψηφία των στελεχών είναι άριστες και πως το πρόβλημα ήταν με συγκεκριμένο πρόσωπο.

Όπως πληροφορείται αποκλειστικά το tvnea, η πρόταση που του έγινε αφορά late night πρόγραμμα, αλλά και δυνατό σόου στην prime time.

Ο Γιώργος Λιάγκας αυτή την περίοδο εξετάζει όλα τα δεδομένα και σύντομα θα είναι σε θέση να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον.
καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας στον ΑΝΤ1 TV

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr
καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr
καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια