Κι άλλα σίριαλ βγάζει ο ΑΝΤ1 στο Β' μισό

0

Με τη νέα γενική διευθύντρια της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, κυρία Στέλλα Λίτου, να υπογράφει τα νέα
τηλεοπτικά projects, ολοκληρώθηκε για το κανάλι του Αμαρουσίου ο στρατηγικός σχεδιασμός σχετικά με τα σίριαλ της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Οι υπογραφές έπεσαν, οι σκηνοθέτες και παραγωγοί πήραν το πράσινο φως να ξεκινήσουν γυρίσματα, και οι ηθοποιοί ενημερώθηκαν για τις νέες υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά, αυτά θα είναι τα "βαριά χαρτιά" στην μυθοπλασία του ΑΝΤ1: Το πράσινο φως πήραν τα επιτυχημένα σίριαλ που φέτος έφεραν υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα το "Πέτα Τη Φριτέζα", το "Γυναίκα Χωρίς Όνομα", και το "Μην Ψαρώνεις" συνεχίζουν και του χρόνου. Το σίριαλ ,"Η Επιστροφή", αν και πήγε καλά σε νούμερα τηλεθέασης θα ολοκληρωθεί σε λίγα επεισόδια, λόγω ιστορίας η οποία δεν μπορεί να εξελιχθεί σεναριακά.

Μέσα στα νέα σίριαλ θα είναι το "Άγριες Μέλισσες", μια σειρά εποχής που διαδραματίζεται στο θεσσαλικό κάμπο και οι ιθύνοντες του σταθμού την πιστεύουν πολύ. Η περιβόητη επιστροφή του "Καφέ Της Χαράς" κλείδωσε και θα επιστρέψει με την version "Το Καφέ Της Χαράς 30 χρόνια μετά". Άλλη μια κωμωδία έχει πάρει το πράσινο φως για το πρώτο μισό (ίσως και περισσότερο) και μ' αυτό το σίριαλ κλείνουν οι τρείς new entry σειρές με τις οποίες θα ριχτεί ο ΑΝΤ1 στη μάχη της τηλεθέασης από τον Οκτώβριο. Για το δέυτερο μισό της σεζόν θα βγούν όχι ένα αλλά τρία ακόμη σίριαλ, για τα οποία ο σταθμός δεν δίνει ακόμα περισσότερες πληροφορίες, αφού προέχει το "πουσάρισμα" των τριών "νέων" που σας γράψαμε παραπάνω.

Στέφανος Κωνσταντινίδης/ gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !