''Μαύρο'' στο Νέο Εpsilon για 7 μέρες!


Ποιες ημερομηνίες δεν θα βγει στον αέρα


Την προσωρινή αναστολή της μετάδοσης του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού A Epsilon της Star Ελληνική Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ αποφάσισε το ΕΣΡ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην απόφαση η οποία αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο σταθμός είχε κληθεί σε απολογία για την εκπομπή μέσω συνεργαζόμενων καναλιών εκτός Αττικής, εκτός της προβλεπόμενης περιφερειακής ζώνης αλλά και “για την απουσία αυτονόμου προγράμματος και την συνολική ανάθεση της παραγωγής και της διαχείρισης του προγράμματος αυτού σε τρίτους φορείς”. 

Το πρόγραμμα θα διακοπεί για 7 μέρες από 13.05.2019 έως της 19.05.2019. Επίσης, στην εταιρεία επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ για την απουσία αυτονόμου προγράμματος και την συνολική ανάθεση της παραγωγής και της διαχείρισης του προγράμματος αυτού σε τρίτους φορείς.

ΑΠΟ zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κρίμα που δεν αγόρασε εξ'αρχης το Αρτ,τωρα σαν το Μακεδονία tv θα συνέχιζε να εκπέμπει ως πανελλαδικό κανάλι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
7 ημέρες κλειστό επειδή το Ε δείχνουν εκτός της προβλεπόμενης περιφερειακής ζώνης αλλά και “για την απουσία αυτονόμου προγράμματος και την συνολική ανάθεση της παραγωγής και της διαχείρισης του προγράμματος αυτού σε τρίτους φορείς”.?Μάλιστα!
Εκτός τα κανάλια των συνεργασιών και η Cosmote το έχει κανονικότατα,που εκεί είναι αλλιώς επειδή πληρώνει είναι πάνω στην πλατφόρμα.

Ο Βρυώνης όλο την Πατάει μία με τις άδειες,μία τώρα την τρίτη θα το κλείσει μία και καλή το κανάλι.
Με πονηριές δεν κερδίζεις τίποτα και πόσο θα κερδίσεις? απλά χάνεις.

Εκπομπές του ΑΡΤ που δείχνουν ορισμένα κανάλια τιμωρία εκεί δεν έχει???