Αυτό το σίριαλ μπαίνει στη θέση του...απλήρωτου ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ στο Open

3

O ''Πρίγκιπας της Φωτιάς'' αντιμετωπίζει προβλήματα κι έτσι οι συντελεστές σταμάτησαν τα
γυρίσματα. Το κανάλι ,επειδή...ξεμένει από επεισόδια, σταμάτησε την προβολή, κι έτσι τόσο χθες όσο κι απόψε οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τηλεταινία του σίριαλ. Από αύριο, όμως, Τετάρτη,3 Απριλίου, ο σταθμός ρίχνει στη μάχη τη θρυλική σειρά, MacGyver, που έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα.


Το Δελτίο Τύπου αναφέρει: 
Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση έρχεται το remake της θρυλικής σειράς περιπέτειας, MacGyver, με τον Λούκας Τιλ στον ρόλο του μυστικού πράκτορα που έγινε ο απόλυτος ήρωας των 80s.

O Άνγκους «Μακ» ΜακΓκάιβερ (Λούκας Τιλ) εργάζεται στη Phoenix Foundation, μια μυστική κυβερνητική οργάνωση που παρουσιάζεται ως think tank. Mε προϋπηρεσία στις ειδικές δυνάμεις, ο αντισυμβατικός MacGyver έχει ένα μοναδικό ταλέντο να λύνει κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται με τους πιο ευφάνταστους τρόπους. H χρήση όπλου είναι πάντα η τελευταία του επιλογή, ενώ ο απόλυτος σύμμαχός του δεν είναι άλλος από έναν ελβετικό σουγιά.  Όσο απίστευτο και να φαίνεται, ο Mac μπορεί να εξουδετερώσει τους αντιπάλους του με τους πιο αναπάντεχους τρόπους, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να δημιουργήσει το «απόλυτο όπλο» με ένα συνδετήρα και μια τσίχλα!

Ο Mac έχει στο πλευρό του μια επίλεκτη ομάδα. Τον πρώην πράκτορα της CIA ,Τζακ Ντάλτον (Τζορτζ Ιντς), την ασυναγώνιστη χάκερ Ρίλεϋ Ντέιβις (Τρίστιν Μις), τον Γουίλτ Μπόζερ (Τζάστιν Χάιρς), συγκάτοικό του και νεότερο μέλος της ομάδας, και τον Μάτυ Γουέμπερ, θρύλο των μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος είναι και ο νέος Διευθυντής Επιχειρήσεων της οργάνωσης Phoenix.

Στο πρώτο επεισόδιο, αύριο, Τετάρτη, 3 Απριλίου στις 20:00, ο Άνγκους ΜακΓκάιβερ και ο Τζάκ Ντάλτον, ειδικοί πράκτορες της DXS, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρούνε ένα χαμένο βιολογικό όπλο που έχει την δυνατότητα να καταστρέψει χιλιάδες ανθρώπους απλά με μια χρήση.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γενικά το open έχει αρχίσει πολύ καλά έτσι.. σειρές να είναι απλήρωτες και να εξαφανίζονται, σοου να ετοιμάζονται και να μην βγαίνουν πότε, αποχωρησεις, την Καινούργιου να κάνει το ένα ρατσιστικό σχόλιο μετά το άλλο. Εξαιρετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι μου λέει ότι θα κάνει ίδια νούμερα με το ελληνικό σήριαλ. Τους συμφέρει αφού σίγουρα θα τους έρχεται φθηνότερα. Εγώ στη θέση τους θα έκοβα όλες τις σειρές του χρόνου και θα κράταγα μόνο το ου φονεύσεις και το κόκκινο ποτάμι. Αρκούν. Ας ακολουθήσουν τη λογική του σταρ που δεν έχει καθόλου ελληνικές σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !