Μεγάλη Εβδομάδα στο OPEN...

0
Μεγάλη Εβδομάδα στο OPEN με ιστορικές mini σειρές και ταινίες: Βαραββάς, A.D: The Bible Continues, Ο Υιός του Θεού, Νώε.

A.D: The Bible Continues

Δραματική μίνι-σειρά αμερικάνικης παραγωγής 2015 Μ. Τετάρτη έως Μ. Παρασκευή στις 20.00 και Μ. Σάββατο στις 22:00

Μετά τη σταύρωση του Χριστού, οι 12 μαθητές του έρχονται αντιμέτωποι με πόνο και ανείπωτη θλίψη. Γρήγορα, όμως, θα αποκαλυφθεί πως το τέλος είναι μόνο η αρχή. Οι 12 Απόστολοι αγωνίζονται να επιβιώσουν και να διαδώσουν το μήνυμα της Ανάστασης στα πέρατα του κόσμου.

Πρωταγωνιστούν: Ρίτσαρντ Κόιλ, Χουάν Πάμπλο ΝτιΠάσε, Άνταμ Λέβι, Γκρέτα Σκάκι, Τσίπο Τσούνγκ.

Βαραββάς Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή στις 12.00

Δραματική μίνι-σειρά αμερικάνικης και ιταλικής παραγωγής 2012

Εμπνευσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα του νομπελίστα συγγραφέα Par Lagerkvist, η ιστορία του “Βαραββά” ξεκινά όταν ο Πόντιος Πιλάτος ζητά από τον όχλο να επιλέξει ποιος από τους δύο καταδικασμένους με θάνατο θα απελευθερωθεί και το πλήθος φωνάζει «Βαραββάς». Έτσι δίνεται χάρη στον άντρα που είχε διαπράξει φόνο και ο Ιησούς σταυρώνεται. Η σειρά διηγείται την ιστορία του Βαραββά από εκεί που σταματά η Βίβλος.

Πρωταγωνιστούν: Μπίλι Ζέιν, Φίλιππο Νίγκρο, Κριστιάνα Καποτόντι.

ΝΩΕ Μ. Δευτέρα στις 21.00

Ιστορική Περιπέτεια (2014) Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφκσι Σενάριο: Ντάρεν Αρονόφκσι & Άρι Χάντελ. Ηθοποιοί: Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κόνελι, Άντονι Χόπκινς, Έμα Γουάτσον

Διάρκεια: 126’

O Ράσελ Κρόου, υποδύεται τον Νώε, έναν έμπειρο πολεμιστή, αλλά και μάγο-θεραπευτή, που βασανίζεται από επίμονα οράματα που προμηνύουν πως έρχεται μια καταστροφική πλημμύρα που θα εξαφανίσει τη ζωή στη γη. Σταδιακά, αρχίζει να κατανοεί το μήνυμα που του έστειλε ο Θεός και την ευκαιρία του να σώσει την ανθρωπότητα. Ο Ντάρεν Αρονόφσκι χτίζει μια συναρπαστική ιστορία ρίχνοντας φως σε μια από τις πιο γνωστές ιστορίες της Βίβλου. Εκμεταλλευόμενος την φυσική ομορφιά της Ισλανδίας και χρησιμοποιώντας πληθώρα ειδικών εφέ, ο Αρονόφσκι δημιουργεί μια αριστουργηματική ταινία που σημείωσε παγκόσμια εισπρακτική και κέρδισε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Ο Υιός του Θεού Μ. Τρίτη στις 21.00

Δραματική ταινία (2014)

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Σπένσερ

Σενάριο: Κρίστοφερ Σπένσερ

Ηθοποιοί: Ντιόγκο Μοργκάντο, Έιμπερ Ρόουζ Ρέβαχ, Σεμπάστιαν Ναπ, Πολ Νοπς, Ντάρσι, Ντέιβιντ Ρίντοθλ, Γκάρι Όλιβερ, Γουίλιαμ Χιούστον

Διάρκεια: 128’

Μια επική ταινία με συναρπαστικά location, εντυπωσιακά οπτικά εφέ και το ξεχωριστό soundtrack, μας δίνει μια νέα οπτική της ζωής του Χριστού, από την ημέρα της γέννησής του έως τη σταύρωση και την ανάστασή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !