Ναταλία Δραγούμη: ''Δεν συνδυάζεις εύκολα θέατρο και τηλεόραση...''


Η Ναταλία Δραγούμη, παρουσιάζει τη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ και παράλληλα βρίσκεται
θεατρικά στο ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ. Η ηθοποιός μιλά στο MYtv...

Είναι εύκολο να συνδυάζεις την τηλεόραση με το θέατρο;  
«Όλη μου τη ζωή αυτό κάνω. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να συνδυάζεις την τηλεόραση με το θέατρο, γιατί πρέπει να βάλεις μέσα και την προσωπική σου ζωή. Στην αρχή σου φαίνεται λίγο τραγικό, αλλά μετά κάτι γίνεται και τα καταφέρνεις» .

Η παράσταση ,«Ζητείται ψεύτης», πέρασε από σαράντα κύματα αλλά τελικά είχε θετική κατάληξη. 
«Αν υπάρχει ευτυχία, γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει, θα μπορούσα να πω ότι είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές και φάσεις της ζωής μου σε ό,τι αφορά τη δουλειά. Η παράσταση στήθηκε χωρίς να το καταλάβουμε, ανέβηκε γρήγορα και δεν είχε καλλιτεχνικούς «πόνους», ενώ με τον σκηνοθέτη ,Πέτρο Ζούλια, συνεργαστήκαμε άψογα». 

Δεδομένου του χρόνου που είχατε να ετοιμάσετε την παράσταση, φάνηκε ότι δεν κάνατε κάποιου είδους έκπτωση.  
«Κι αυτό έγινε αφενός λόγω του χαρακτήρα που έχει ο σκηνοθέτης μας, ο οποίος αγα­πάει πολύ τον ηθοποιό, και δεν έδειξε κανέναν εκνευρισμό και άγχος. Επί πλέον, κάνοντας τη διασκευή του κειμένου, εί­χε κάνει ήδη και τη σκηνοθεσία. Ήξερε τι θέλει από τον καθένα». 

Όλο αυτό το διάστημα έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά. Ποια είναι η ανταπόκριση του κοινού; 
«Είχαμε πιο πολύ αυτή τη λαχτάρα επειδή έγινε η αναπομπή πριν, πού ήταν σαν να χωρίζεις κάποιον βίαια και μετά τα ξαναφτιάχνεις μαζί του αλλά με περισσότερο πάθος. Το βασικό όλων ,όμως, είναι ότι γέμισε το Θέατρο Παλλάς και υπάρχουν μέρες που είμαστε sold out. Επίσης μέσα στην αίθουσα, αισθάνεσαι την ευχάριστη ατμόσφαιρα του κοινού και ότι θα το επικοινωνήσει στόμα με στόμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια