Κατερίνα Ακριβοπούλου: Το ανακοίνωσε από τον αέρα! Μετακομίζει στη...


Αναμένεται η ανακοίνωση- Τέλος ο Καψώχας από το Ραδιομέγαρο

Από χθες, η ΕΡΤ βρίσκεται σε πυρετό αλλαγών, αποχωρήσεων και ...γκρίνιας! Μετά από την αιφνίδια απόφαση για κόψιμο της ΠΡΩΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ,  που είχε ως συνέπεια την παραίτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου, έχουμε ντόμινο αλλαγών, όπως κι η ίδια η ΕΡΤ , άλλωστε, ανακοίνωσε χθες βράδυ (δείτε εδώ ).  Πολλά τα ερωτηματικά, πολλές οι ανακατατάξεις.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η εκπομπή της Ακριβοπούλου θα έριχνε αυλαία χθες, Παρασκευή, όπως κ' έγινε. Ωστόσο, όπως φαίνεται, κρατά τελικά τον τίτλο και μετακομίζει την παρουσιάστρια στη late night ζώνη .Η Κατερίνα Ακριβοπούλου αποχαιρέτησε ,λοιπόν, χθες, και παράλληλα έκανε και την ανακοίνωσή της ότι με απόφαση των ιθυνόντων μετακομίζει στο late night αλλά ,όπως υπογράμμισε, με άλλα σύνθεση.Μάλιστα, ανέφερε πως μες στη βδομάδα θα υπάρξει ανακοίνωση χωρίς ακόμα να ξέρουμε σε ποια μέρα τοποθετείται ή αν θα είναι καθημερινή.

Ο Σωτήρης Καψώχας, όπως ανακοίνωσε από τον αέρα χθες, αποχωρεί οριστικά από την ΕΡΤ. Να θυμίσουμε ότι το όνομά του έχει προκαλέσει πληθώρα αρνητικών κριτικών αλλά κι εντάσεων με...πολιτικό άρωμα.

Δείτε όσα είπαν στο κλείσιμο της ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΤΙΑΣ:


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης MIKU είπε…
natasa είσαι τρολακι της νδ.