Στέφανος Κωνσταντινίδης:«Είμαι ένας πολύ χαρούμενος μπαμπάς και ένας πολύ καλός σύζυγος»


Ο Στέφανος Κωνσταντίδης ανέβηκε στο καρουζέλ με την Φωτεινή Πετρογιάννη και μίλησε για την οικογένειά του, τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά, αλλά και για την άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με τους Καραβάτου – Κατσούλη Στη φωλιά των Κου Κου. Ωστόσο, ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής και στις… δύσκολες ερωτήσεις του Καλύτερα δε γίνεται. Με ποιον παρουσιαστή δεν θα συνεργαζόταν, ποιος συνεντευξιαζόμενος τον δυσκόλεψε περισσότερο και ποια εκπομπή δεν μπορεί να βλέπει καθόλου;

«Είμαι ένας πολύ χαρούμενος μπαμπάς και ένας πολύ καλός σύζυγος. Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρης ως σύντροφος, μερικές φορές κάνω ότι ζηλεύω.

Αν έπρεπε να βγω με μια γυναίκα της εκπομπής, θα έβγαινα με την Τζώρτζια γιατί είναι και 2 μέτρα γυναίκα, είναι και τσαχπίνα.

Ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο έχω κάνει συνέντευξη που έχω γράψει μία ώρα και ένα τέταρτο, τον αγαπώ πολύ αλλά ήθελα να σηκωθώ να φύγω, ήταν ο Γιώργος Μητσικώστας.

Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν έχω αυτό το χιούμορ που θέλει και δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν θεωρώ ότι ο Γρηγόρης είναι προβληματικός, το αντίθετο, όμως βλέποντας τις επιλογές του τα τελευταία χρόνια εγώ να κάνω τον Γρηγόρη να γελάει δεν είναι του τύπου μου.
Δεν μπορώ να βλέπω καθόλου την εκπομπή που παρουσιάζει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Κάνει οδοιπορικό όπως κάναμε εμείς τα σταντ απ πριν από χρόνια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια