''Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ'': Συνεχίζεται η εκπομπή; Η αινιγματική απάντηση της παρουσιάστριας...


Η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος παρουσιάζουν στην ΕΡΤ1 την εκπομπή, ''Στα
τραγούδια λέμε ΝΑΙ''. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλά στο περιοδικό, MYtv, κι ερωτηθείσα σχετικά με τη συνέχιση της εκπομπής, απαντά...αινιγματικά!

Τηλεοπτικά σε βλέπουμε στην παρουσίαση της ψυχαγωνικής εκπομπής, «Στα τραγούδια λέμε ναι»,που προβάλλεται στην ΕΡΤ1. Σου αρέσει; 
«Το να είσαι τρεις ώρες στο γυαλί ως ο εαυτός σου, και όχι κάνοντας κάποιον ρόλο, σίγουρα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να έχεις κάτι να πεις και να έχεις πολλή ενέργεια. Θεωρώ ότι από αυτό που κάνω μαθαίνω πράγματα και ένας από τους λόγους που απολαμβάνω την εκπομπή είναι επειδή συναντώ ανθρώπους που ίσως να μην είχα την ευκαιρία». 

Υπάρχει περίπτωση να συνεχίσετε και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;  
«Θεωρώ ότι τόσο μια εκπομπή όσο και ένας παρουσιαστής για να αγαπηθεί πρέπει να έχει διάρκεια και να μην είναι φωτοβολίδα. Πρέπει να νιώσει ο θεατής ότι είσαι μέσα στο σπίτι του». 

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά; 
«Σύντομα θα κάνω ένα καινούργιο επεισόδιο στο ''Ου φονεύσεις'', αλλά δεν μπορώ να πω κάτι για την ιστορία πέραν του ότι θα είμαι θύτης. Ο κόσμος με σταματά ακόμα για τα επεισόδια που κάναμε στον Alpha, και αισθάνομαι τυχερή πού έχω δουλέψει μαζί του. Με τον Πάνο σταμάτησα να φοβάμαι την κάμερα. Από εκεί και πέρα, θεατρικά, το καλοκαίρι θα βρίσκομαι στην περιοδεία της παράστασης, «Τoc Toc», και την επόμενη σεζόν στην παράσταση ,«Προσοχή! Ο φίλος δαγκώνει», που θα ανέβει στο Θέατρο Ζίνα, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Αισθάνομαι ήσυχη και είναι πολύ γνωστό ότι θα περάσεις ωραία μαζί του. Παράλληλα, συνεχίζω με την εξαγωγή βιολογικών προϊόντων στα σχολεία θέλοντας να δείξουμε στα παιδιά έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής[...] ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια