Γιάννης Σκάλκος: ''Η εκπομπή, ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, διατηρεί διψήφια τηλεθέαση παρά το ότι...''

0

ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ είναι το σύνθημα του Γιάννη Σκάλκου μέσα από την ΕΡΤ.
Ο δημοσιογράφος, που στο πλευρό του έχει φέτος την Ευριδίκη Χάντζιου, μιλά στη Real Life για την εκπομπή του, την τηλεοπτική σεζόν, αλλά και για την τηλεθέαση.

Πώς εξελίσσεται φέτος η χρονιά;  
Τηλεοπτικά εξελίσσεται ακόµη καλύτερα σε σχέση µε την περυσινή. Με τις συναδέλφους που εντάχθηκαν στην εκποµπή, καταφέραµε να ανταποκρινόµαστε αµεσότερα στα ερωτήµατα που µας θέτουν οι τηλεθεατές και έτσι αποκτήσαµε καλύτερο ρυθµό. Υπάρχουν φλέγοντα θέµατα της καθηµερινότητας, όπως τα αναδροµικά, τα εργασιακά-ασφαλιστικά, ή ο τρόπος εισαγωγής των παιδιών µας στην Tριτοβάθµια εκπαίδευση και δεκάδες άλλα, για τα οποία δίνουµε απαντήσεις. Παράλληλα, πάντα µε την ειδησεογραφία της επικαιρότητας.   

Αυτό σε βάζει σε διαδικασία έρευνας;  
Έτσι είναι η δουλειά µας! Είµαστε ρεπόρτερ και όχι παρουσιαστές. Πιστεύω ότι το «Μαζί το Σαββατοκύριακο», ως εκποµπή της δηµόσιας τηλεόρασης, θα πρέπει να επιστρέφει µέρος του ανταποδοτικού τέλους που αποδίδουν οι τηλεθεατές. Στόχος της δηµοσιογραφικής µας οµάδας είναι να δίνουµε ακόµη και εξειδικευµένες ειδήσεις, κάτι περισσότερο από τη γενική επικαιρότητα της κάθε ηµέρας.  

Αυτό το ακούω πρώτη φορά από δηµοσιογράφο της ΕΡΤ...
Ναι, αυτή είναι και η ιδιαιτερότητα της εκποµπής µας. Έχουµε και ένα σύνθηµα: «Μαζί το Σαββατοκύριακο, για να ξέρεις τι σου γίνεται». Έχουµε προσανατολιστεί σε αυτό τον στόχο, ότι δηλαδή πρέπει να απαντούµε στον άνθρωπο που µας παρακολουθεί από τις 6:45 και έχει πολλές έγνοιες. Να τον κατευθύνουµε µε βάση τις αληθινές πληροφορίες και όχι από απίθανα σενάρια.

Ο χαρακτήρας της ενηµέρωσης έχει αλλάξει;  
Πράγµατι! Το είχα αντιληφθεί εδώ και τρία χρόνια και γι’ αυτό είχα προσανατολίσει την εκποµπή σε αυτό το πεδίο. Παρόλο που δεν είναι πυξίδα µου τα νούµερα της τηλεθέασης, βλέπω ότι οι τηλεθεατές µάς επιβραβεύουν. ∆ιατηρούµε διψήφια τηλεθέαση, παρά το γεγονός ότι ανοίγουµε την εκποµπή αργότερα από τον ανταγωνισµό. Όσον αφορά το πολιτικό πεδίο, έχουµε αποφύγει να ασχολούµαστε µε τον «χαρτοπόλεµο» ανακοινώσεων µεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Έχουµε υποστεί τόσα όλα αυτά τα χρόνια, µε τις πληγές που άνοιξαν µετά από τη χρεοκοπία της χώρας και τα τρία µνηµόνια, που έχουµε την εµπειρία να προσπαθήσουµε να επουλώσουµε πληγές που είναι ακόµα χαίνουσες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !