Χάρης Ασημακόπουλος : «Ό,τι μου ζήτησαν είχε να κάνει με το ρόλο της Πολυκατοικίας»!

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο που τον αντιμετώπιζε ο κόσμος στον δρόμο όταν έκανε την πρώτη του επιτυχία στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Τον κυνηγούσαν να του σκίσουν τα ρούχα ενώ έσπασαν μέχρι και τζαμαρία σε καφετέρια που έπινε καφέ με την παρέα του.

«Η Πολυκατοικία αγαπήθηκε πολύ και από μας και από τον κόσμο. Μετά την Πολυκατοικία δεν έγιναν πράγματα στην τηλεόραση και ότι μου ζήτησαν είχε να κάνει με το ρόλο της Πολυκατοικίας. Μια, δυο προτάσεις που ήρθαν μετά ήταν …έλα να κάνεις έναν γκέι, έλα να κάνεις έναν γκέι. Όταν μου το έλεγαν έβγαζα φλύκταινες γιατί δεν ήταν ένας γκέι, ήταν ένα αγόρι που είχε μια ζωή, που είχε έναν χαρακτήρα και μέσα σε όλα αυτά ήταν και γκέι.

Η πρώτη μου επιτυχία στην τηλεόραση ήταν το “Η ζωή μας μια βόλτα” λόγω και του Χριστόφορου ουσιαστικά. Για τον Χριστόφορο εκείνη την περίοδο γινόταν πανικός. Ήταν ο Χριστόφορος και ο Σάκης Ρουβάς. Εκείνη την περίοδο ούτε στο δρόμο δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω, και ρούχα μου έχουν σκίσει και τζαμαρία έχουν σπάσει σε καφετέρια που έπινα καφέ. Και στο Ναύπλιο που μεγάλωσα με κυνηγούσαν στους δρόμους και έτρεχα στα σοκάκια για να γλιτώσω. Και αναγκάστηκα να βγω με άνθρωπο στην Ερμού γιατί αλλιώς θα με λιντσάρανε», δήλωσε ο Χάρης Ασημακόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου» στο Star.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια