Δεν θα...στριμώξουν την Ελένη - Μετά το Πάσχα τα ραντεβού με όλους


Αλλαγές προβλέπεται να φέρει η αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης του ALPHA. Εκτός από αυτές που
προβλέπεται να γίνουν στη διοικητική πυραμίδα, λίγο μετά το Πάσχα τα συμβόλαια θα μπουν στο τραπέζι για επαναδιαπραγμάτευση. 

Εδώ και δύο περίπου βδομάδες έχει κατατεθεί στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης το συμφωνητικό εξαγοράς του άνω του 50% των μετοχών του σταθμού από την εταιρεία Motor Oil και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια ανατροπή. Ωστόσο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες «πηγές» η νέα διοίκηση σκοπεύει να αλλάξει αρκετά από όσα συνέβαιναν στο πρώην κανάλι της Κάντζας και νυν της Κηφισιάς. Αμέσως λοιπόν μετά το Πάσχα, μέσα στον Μάιο, τα στελέχη του σταθμού έχουν προγραμματίσει να συζητήσουν με πρόσωπα που τα συμβόλαιά τους λήγουν τη φετινή σεζόν. Ανάμεσά τους δημοσιογράφοι και παρουσιαστές που έχουν φέρει αλλά και φέρνουν έσοδα στο «ταμείο» της τηλεθέασης, όπως η Αγγελική Νικολούλη και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. 

Σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές» επιθυμία της «νέας κατάστασης» είναι να μειωθούν τα έξοδα των εκπομπών και αυτό είναι κάτι που θα τεθεί σε όσους κληθούν να επαναδιαπραγματευθούν. Βέβαια η «νέα κατάσταση» γνωρίζει πως για τις προαναφερθείσες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς οπότε θεωρείται πως η… επαναδιαπραγμάτευση, τουλάχιστον με αυτές, δεν θα είναι πολύ… σκληρή. 

Όμως,  επειδή ακούγονται και λέγονται πολλά για τα «συμβόλαια του ALPHA» να αναφέρω ότι ανάμεσα σε αυτά που λήγουν δεν είναι της Ελένης Μενεγάκη που θεωρείται το πιο υψηλό κασέ στο κανάλι… αλλά και γενικότερα, αφού το συμβόλαιό της ισχύει έως τον Ιούνιο του 2020! Οπότε ό,τι περικοπές μπορεί να θελήσει να κάνει η «νέα κατάσταση» θα τις κάνει στο κόστος της εκπομπής… όσο μπορεί να πειράξει! 

Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι στο κανάλι φαίνεται ότι θα συνεχίσει και ο Χρήστος Φερεντίνος του οποίου το συμβόλαιο λήγει αυτή την περίοδο αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχει κάνει ήδη συζητήσεις με τη διοίκηση του ALPHA και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για να ανανεώσουν τη συνεργασία και για την επόμενη σεζόν, όπως ακριβώς λέγεται ότι θα γίνει και με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως ,όμως, ανέφερα αμέσως μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει κύκλος επαφών με όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα του σταθμού για να αποφασίσουν ποιοι από αυτούς θα είναι και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό του!

Newsit - Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Marios είπε…
O titlos ola ta leuta😎