Η Άννα Μπουσδούκου μιλά για όλα - Ο ΣΚΑΪ ,η συνεργασία τους, και η αποχώρηση


Η 'Αννα Μπουσδούκου κρατούσε με επιτυχία την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ με το ''Τώρα'', ώσπου πριν από έναν και κάτι χρόνο αποφάσισε να φύγει από το κανάλι και να αφοσιωθεί πλήρως αλλού.


Η δημοσιογράφος μιλά για πρώτη φορά μετά από όλο αυτό το διάστημα στο Down Town κι απαντά για πολλά ...

Πόσα χρόνια ήσουν στον ΣΚΑΪ; 
«Δεκατρία χρόνια, από φοιτήτρια». 

Και στις διακοπές αποφασίζεις έτσι απλά να σταματήσεις όλο αυτό που είχες χτίσει εκεί; Ήταν τόσο εύκολο;   
«Δεν υπάρχει απάντηση στο εύκο­λα ή δύσκολα. Επίσης, η χρονική διάρκεια που θα χρειαστεί για τη λήψη μιας απόφασης δεν χαρα­κτηρίζει και την απόφαση. Όταν ωριμάζουν μέσα σου τα πράγματα, μπορεί να πάρεις μια στιγμιαία απόφαση, η οποία, όμως, τελικά εί­ναι πολύ ώριμη».   

Σε ρωτάω γιατί έκανες κάτι που πολ­λοί συνάδελφοί σου θα ήθελαν. Και εσύ απλώς έκλεισες την πόρτα. Και ήταν και πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό, και εσύ απλώς έκλεισες την πόρτα.  
«Και ήταν και πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό, και ήμουν και πάρα πολύ ευγνώμων. Συνολικά σε αυτά τα 13 χρόνια έμαθα πολλά πράγματα. Αλλά δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου η τηλεόραση. Ήταν κάτι, όμως, το οποίο μου ήρθε, ήταν κάτι το οποίο το ευχαριστήθηκα, ήταν κάτι το οποίο το έζησα, ήταν κάτι το οποίο με προβλημάτισε, ήταν κάτι το οποίο το ζύγισα και είναι κάτι το οποίο δεν φοβήθηκα ούτε όταν μου ήρθε, αλλά ούτε όταν το διέκοψα».   

Να στο πω πιο απλά, δεν ψήθηκες ποτέ από το «παραμύθι» της τηλεόρασης; Δεν είχες τη ματαιοδοξία που έχουν οι άνθρωποι που δουλεύουν μπροστά από τις κάμερες;  
«Όχι, δεν με καθόρισε ποτέ αυτό. Δεν είμαι η ‘Άννα η παρουσιάστρια, είμαι η ‘Άννα – Κύνθια, που είναι ολόκληρο το όνομά μου. Πρώτα απ’ όλα, έχω κάποιες αναζητήσεις, έχω έναν προσανατολισμό, ο οποίος μέσα στη ζωή αλ­λάζει όπως όλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι θα πρέπει να μείνει μπετό και δεν μου αρέσει κιόλας αυτή η λογική».   

Περνούσες καλά στον ΣΚΑΪ; 
«Περνούσα καλά. Θέλω να πω, δηλαδή, ότι ήταν όπως ένας ζωντανός οργανισμός ή μια σχέση. Τα είχε όλα. Είχε και τα πάνω, είχε και τα κάτω, είχε και την ευχαρίστηση γι’ αυτό που κάνω, είχε και τις κακές στιγμές».   

Σου ήρθαν τηλεοπτικές προτάσεις μέσα σε αυ­τόν τον έναν χρόνο που είσαι εκτός;  
«Δέχτηκα, ναι. Πάντα είναι τι­μητικό να έχεις μια επαγγελματική πρόταση».   

Οπότε, δεν κλείνεις και την πόρτα εντελώς... 
«Δεν την κοιτάω καν την πόρτα, είμαι αλλού. Πλέον, είναι άλλος ο προσανατολισμός μου».   

Όταν πήρες την απόφαση να τ’ αλλά­ξεις όλα, οι δικοί σου τι σου είπαν; Ο άντρας σου, που είναι και αυτός δημοσιογράφος;  
«Ειδικά οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν ότι όταν παίρνω μια απόφαση, την έχω πάρει. Υπήρξε σαφώς κόσμος που απόρησε λιγότερο ή πε­ρισσότερο. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τα πράγματα που κάνω σήμερα στη ζωή μου και θέλω να αφοσιωθώ σε αυτά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια