Νέα πρόσωπα στο σίριαλ...


Η επιστροφή της σειράς, «Λόγω τιμής - 20 χρόνια μετά», αναμένεται με ιδιαίτερο εν­διαφέρον, ενώ οι συντελεστές της συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσμα­τα, προκειμένου να σταθούν αντάξιοι
των προσδοκιών. Πέρα από το πρωταγωνι­στικό καστ, το οποίο θα είναι το ίδιο -Άλκης Κούρκουλος, Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Δημήτρης Αλεξανδρής, Χριστίνα Αλεξανιάν, Άννα Δημητρακοπούλου-, θα υπάρ­χουν και πολλές προσθήκες τόσο γνωστών όσο και νεότερων ηθοποιών.

Εκτός από τη Μαρία Ναυπλιώτου, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τη Μαρία Παπαφωτίου, στο καστ έχει ενταχθεί και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος θα υποδυθεί τον σύζυγο της Ηρώς (Βίκυ Βολιώτη). Ωστόσο ,έχουν γίνει ακόμη δύο προσθήκες.Ο Χριστόδουλος Στυλιανού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δίνει κυρίως το «πα­ρών» στο θέατρο, και η Νίκη Βακάλη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την κινημα­τογραφική ταινία, «Ένας άλλος κόσμος», και εν συνεχεία μέσα από την κωμική σειρά, «Αστέρας Ραχούλας»,εντάχθηκαν στο καστ.


Πηγή: MΥtv

Επιστρέφουμε την Πέμπτη ,2 Μαΐου ,με την κανονική ροή αναρτήσεων.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παντως το καστ ειναι πραγματικα υπεροχο. Ολοι ενας και ενας και οχι μαϊντανοι που καθε σεζον κανουν και αλλο σιριαλ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ακρο του να εισαι μαιντανος με το να εισαι και αφανης,δεν ξερω που κυμαινεται και αν βοηθαει.Μεσα στα ονοματα υπαρχει ηθοποιος που οι σειρές που εχει παιξει(πλην μιας ισως)απλά δεν βλεπονταν.Ούτε και ο ίδιος ειναι πρωτο όνομα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα πατωσει