Συμβόλαιο και νούμερα σε πρώτο πλάνο

0

κύκλοι της Κοσιώνη μιλούν για άγχος!


Αγχωμένη εμφανίζουν τη Σία Κοσιώνη το τελευταίο διάστημα πρόσωπα του καναλιού που συνεργάζονται καθημερινά μαζί της ,και αιτία λένε ότι είναι οι χαμηλές τηλεθεάσεις του Δελτίου ειδήσεων, χωρίς όμως να παραβλέπουν και το γεγονός ότι λήγει το συμβόλαιό της το επόμενο διάστημα. Με άλλα λόγια, μιλούν για ένα “κοκτέιλ” που αναπόφευκτα προξενεί άγχος και ταραχή! 

Την ίδια ώρα όμως κοινή πεποίθηση όλων, της παρουσιάστριας συμπεριλαμβανομένης, είναι ότι το Δελτίο ειδήσεων έχει βελτιωθεί ουσιαστικά υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Παπαδρόσου που μόλις πρόσφατα ανέλαβε τη διεύθυνση ειδήσεων ,ενώ συνδυαστικά με την αλλαγή της ώρας του Δελτίου, είναι αυτονόητο ότι απαιτείται χρόνος για να αποδώσουν οι αλλαγές και κυρίως να αποτυπωθούν στα νούμερα τηλεθέασης.  Και αυτός ο χρόνος δεν έχει δοθεί, αν σκεφτεί κανείς ότι το δελτίο του ALPHA χρειάστηκε αρκετά μεγάλο διάστημα (υπό την καθοδήγηση του Παπαδρόσου) για να κατακτήσει την κορυφή!

Κατά συνέπεια στην περίπτωση του Δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, δεν είναι μόνο ότι παίρνει μονοψήφιο lead in, αλλά βρίσκεται συνολικά σε ένα προβληματικό περιβάλλον από άποψη προγράμματος και τηλεθέασης σε σχέση με τον ανταγωνισμό! Κι αυτό διότι η φετινή σεζόν του καναλιού είναι από τις χειρότερες των τελευταίων χρόνων και το πρόγραμμά του υπολείπεται των βασικών του αντιπάλων! Μοιραία ,λοιπόν ,και το Δελτίο δέχεται πιέσεις, παρά τις αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως για παράδειγμα το άνοιγμά του στην κοινωνία με την προσθήκη ελεύθερων θεμάτων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !