''Το Πρωινό'': Συνεχίζει τις πρωτιές η Φαίη με την ομάδα της


No1 το ΠΡΩΙΝΟ και τον Μάρτιο

Η καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή, «Το Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά, συνεχίζει σταθερά να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης και τον μήνα, Μάρτιο. «Το Πρωινό» παραμένει η αγαπημένη πρωινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού, όπως αποτυπώνεται από τα μερίδια τηλεθέασης.

Ειδικότερα, τον μήνα Μάρτιο έκλεισε με σταθερά υψηλή τηλεθέαση με μέσο όρο 19,8% στο δυναμικό κοινό «18-54» και συγκεκριμένα με τις Γυναίκες «25-44» να καταγράφουν μερίδιο τηλεθέασης 23,8%. Τα «σκήπτρα της τηλεθέασης» διατηρεί και σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος 2018 – Μάρτιος 2019) με μέσο όρο 20,5% στο «18-54» ,ενώ, παράλληλα ,εξακολουθεί να τερματίζει πρώτο και στη ζώνη μετάδοσής του με 19,2% αφήνοντας πίσω το δεύτερο κανάλι, STAR.  

Στον ΑΝΤ1 το πρωινό ξύπνημα είναι τρόπος ζωής, αφού γνωρίζουμε πώς θα το κάνουμε πιο εύκολο, πιο ευχάριστο, και πώς να το γεμίζουμε καθημερινά με χαμόγελα.

«Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. Καθημερινά στις 10:00, στον ΑΝΤ1!

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α Καλά τώρα!

Πόσες πτώσεις έχει δεν μας λένε όμως.

Ο Αντ1 βλέπει τα τέταρτα η μας δουλεύει? έχει κάτι διαφορές εκεί που η Φαίη για να κόψει φλέβες είναι....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι προσπαθείτε ακριβώς μερικοί; να διαψευσετε τους αριθμούς; το ότι χάνει σε τέταρτα η Σκορδά δε σημαίνει ότι θα χάσει σε όλη τη σεζόν. Άντε καλή χώνεψη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
2:23 μ.μ.
Μα πες τα. Καθόμαστε και συγκρίνουμε τι νούμερα εκανε στο Μέγκα με λίγο ανταγωνισμό και τι κάνει τώρα με φουλ και μάλιστα ομοειδή ανταγωνισμό. Δηλαδή ας αρχίσουμε να συγκρίνουμε τα νούμερα της Μενεγάκη του πρωινού καφέ με τα τωρινα. Απλά δεν γίνεται.Ας χαλαρώσουμε λίγο. Είναι πρώτη αυτή είναι η αλήθεια. Αλλιώς δεν θα την κρατούσε και ο Αντ1. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναιρείται η επίσης επιτυχία των κουκου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3:22 μ.μ.
Από που κι ως που είχε λιγότερο ανταγωνισμό τότε; 2 πρωινάδικα ήταν απέναντι και επί Mega, Φερεντίνος-Χρηστίδου στον Ant1 και Χρουσαλά στο Alter. 2 πρωινάδικα έχει και τώρα απέναντι, Καραβάτου-Κατσούλης στο Star και Καινούργιου στο Open. Απλά τότε είχαν διαλύσει τον ανταγωνισμό.