Αθηναΐς Νέγκα: «Κάποτε αγαπούσα τον ΣΚΑΪ, τώρα όχι»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Αθηναΐς Νέγκα ήταν καλεσμένη, χθες, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα!



Δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και το εξώδικο που έλαβε η δημοσιογράφος από τον ΣΚΑΪ, λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Η ίδια τόνισε: «Την πρώτη χρονιά, το Rodeo έκανε 25άρια κι όχι λόγω του Survivor. Τη δεύτερη χρονιά, είχαν αλλάξει πράγματα στη διεύθυνση του καναλιού και άρχισε να γίνεται προφανές το μας θέλουν-δεν μας θέλουν. Μας άλλαξαν ώρα, είχαμε το μισό budget, στολίζαμε μόνοι μας κάθε ημέρα χριστουγεννιάτικα».

Η Αθηναΐς Νέγκα συμπλήρωσε: «Δεν πήρα ποτέ άδεια. Δεν με ανάγκασε κανείς, ήθελα να το κάνω. Έλειψα δέκα ημέρες από τη δουλειά μου και επέστρεψα. Η εκπομπή, δύο ημέρες μετά κόπηκε. Ok, πήγα στο σπίτι μου για να χαρώ το μωρό μου. Μου έστειλαν εξώδικο στο σπίτι, ενώ ήμουν λεχώνα, γιατί δεν τσακίστηκα να πάω να υπογράψω τη λύση του συμβολαίου. Ήταν σε επαφή με τον δικηγόρο μου».

Η ίδια στάθηκε στο ότι ήταν -όχι πλέον όπως είπε- συναισθηματικά δεμένη με τον ΣΚΑΪ γιατί είχε εργαστεί εκεί για πολλά χρόνια.

Τι έγινε με το «Κουζίνα για δύο»;
Η Αθηναΐς Νέγκα, στο πρώτο μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, παρουσίασε το «Κουζίνα για δύο» στο Open για το οποίο υποστήριξε: «Εγώ μαγειρεύω όλη την ημέρα, όταν μου το είπαν, σκέφτηκα: ‘Θα σπικάρω και θα σχολιάζω μαγειρική’. Βρέθηκα να κάνω κάτι πολύ λίγο στην αρχή και πολύ λίγο στο τέλος και να συνοδεύω μια εκπομπή. Αισθάνομαι ότι δεν την παρουσίασα. Δεν συνέβη με κακή πρόθεση. Θα ήθελα να το είχα σπικάρει. Δεν συνέβη, δεν είμαι έξαλλη με το γεγονός».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !