Η Γκαγκάκη απόψε στον Γρηγόρη υπόσχεται ότι θα...το φορέσει το νυφικό!

0

ποιοι άλλοι έρχονται στο 2NΙGHT SHOW στις 23.45; 


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ,στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ο πατήρ Χρήστος Μήτσιος, ευρύτερα γνωστός ως «παπά-ΠΑΟΚ», έρχεται για ακόμη μια φορά στο «The 2Night Show» για να ολοκληρώσουν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη συζήτηση που είχαν αφήσει στη μέση. Μιλάει για τη Μεγάλη Εβδομάδα και μοιράζεται τη χαρά που νιώθει όταν τον πλησιάζουν άνθρωποι για να τους ευλογήσει και να τους εξομολογήσει. Την ίδια στιγμή, σχολιάζει τη στάση της Εκκλησίας απέναντι στην ομοφυλοφιλία και τη μοιχεία. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται επίσης την Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία αποκαλύπτει γιατί έχει εμμονή να κρύβει τους συντρόφους της αλλά και πόσο συχνά λέει ψέματα. Επί πλέον, απαντά εάν έχει απατήσει αλλά και απατηθεί. Τέλος, υπόσχεται στον Γρηγόρη ότι θα φορέσει νυφικό. 

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλάει για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τους λόγους που τον κάνουν να πιστεύει ότι είναι επιζήμια και καταστροφική για τη χώρα. Τέλος, εξηγεί γιατί επιλέγει να παραμείνει συνειδητά στην Περιφέρεια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !