Κατερίνα Καινούργιου: « Όταν ήμουν στον Alpha, από απέναντι κανάλι συνεχώς κορόιδευαν…»


\Αναφέρθηκε στην άσχημη περίοδο που πέρασε και αποκάλυψε πως την εποχή που έκανε το «Δέστε τους» από απέναντι κανάλι την κορόιδευαν!
Έχεις δεχθεί σκληρό μπούλινγκ σε εργασιακούς χώρους;
«Όχι με την έννοια όπως αυτή διατυπώνεται ευρέως. Υπάρχει μια γενίκευση. Υπήρξε όμως μια περίοδος που πέρασα πολύ άσχημα. Όταν ήμουν στον Alpha και στο “Δέστε τους”, από απέναντι κανάλι συνεχώς κορόιδευαν από την εμφάνισή μου και τον τρόπο εκφοράς του λόγου μου μέχρι και τη θέση μου στην εκπομπή. Επίσης στο παρελθόν σε κανάλι που εργαζόμουν είχα αντιληφθεί πως δεν με ήθελαν και έκαναν τα πάντα για να μην υπάρχω εκεί. Υπήρχε αρνητικό κλίμα. Δεν με πίστευαν.» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο Tv Έθνος.
Υπήρξαν φορές που εξαιτίας αυτής της κατάστασης γύρισες σπίτι και έκλαψες;
«Πολλές φορές. Με την επιμονή μου όμως και τον καλό μου χαρακτήρα πήγα παρακάτω. Πλέον και εισπράττω πολλή αγάπη στη δουλειά και δίνω πολλή αγάπη. Και θα σου ξαναπώ ότι αυτό έχει να κάνει και με τον Θέμη Μάλλη.» δήλωσε η παρουσιάστρια!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για το Ρ,τα ρούχα και τις τρέσες πόσα δεν έχουν πει παλαιότερα και συνεχίζουν ορισμένοι ακόμη και σήμερα να λένε διάφορα.
Αυτό κι αν δεν είναι χοντρό μπούλινκ.
Το ίδιο πράμα συνέβηκε και συμβαίνει με μένα να με κοροϊδεύουν όποτε με δουν η τα πουν αλλού και να κάνουν μπούλινκ όπως παλαιότερα πριν πολλά πολλά χρόνια από το σχολείο ακόμη.
Αν είναι κολλημένοι κάποιοι για χρόνια τα ίδια θα εννοούν όσα λένε με άλλα λόγια και θα κάνουν.
Ο Άνθρωπός δεν αλλάζει τι να κάνουμε.

Το κορίτσι αυτό κανείς δεν το περίμενε κι εγώ) ότι θα ανοίξει τα φτερά του και θα πηγαίνει πολύ καλά στα επαγγελματικά και στην εκπομπή που κάνει στο Όπεν.
Ο Χαρακτήρας μετράει πάνω από όλα και όλα τα άλλα είναι δεύτερα και τρίτα.
Ούτε η Ηλιάκη είναι που χάθηκε από TV,ούτε η Σπυροπούλου είναι που "έγλειφε" για να πάρει εκπομπή.

Μόνο μπράβο για την Κατερίνα!!!!