Tζώρτζογλου: ''Ο ήρωάς μου στη ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ έχει σκοτεινό παρελθόν''

0

Ο Φώτης από την επιτυχημένη σειρά, ''Γυναίκα χωρίς όνομα'', ο κατά κόσμον Στράτος Τζώρτζογλου, μιλά στο MYtv για τον ρόλο του αλλά και για τις προσεχείς εξελίξεις στο σίριαλ του ΑΝΤ1.


Στη σειρά υποδύεστε τον Φώτη. Τι χαρακτήρας είναι;  
«Ο Φώτης είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλές ευαίσθητες πλευρές αλλά και ένα σκοτεινό παρελθόν. Πουλάει όπλα, μπλέκεται σε διάφορες νυχτερινές δουλειές... Την ίδια στιγμή, έχει μια πληγωμένη πλευρά που σχετίζεται με την Κάτια, καθώς όταν ήταν 18 ετών εκείνη έμεινε έγκυος, αλλά ο Φώτης ήταν πολύ μικρός για να δεχτεί ένα παιδί και εξαφανίστηκε. Όταν πήγε να τη βρει και ίσως να την παντρευόταν, η Κάτια είχε φύγει για την Αθήνα και έχασε τα ίχνη της. Έπειτα από χρόνια την ξαναβρίσκει και ανακαλύπτει ότι γεννήθηκε ένα παιδί το οποίο χάθηκε στο νοσοκομείο. Βέβαια, οι τηλεθεατές γνωρίζουν ότι η κόρη τους είναι η Μαρίνα, που είναι εχθρός της Κάτιας».

Τρέφει ακόμα συναισθήματα για την Κάτια;  
«Ακόμη κι αν έτρεφε ο Φώτης κάποια συναισθήματα, όταν η Κάτια είναι τόσο αμείλικτη και του πηγαίνει κόντρα, όλο αυτό γίνεται θυμός». 

Στα τελευταία επεισόδια ο Φώτης έρχεται κοντά με τη Μάρθα. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους; «Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει ερωτική σχέση ανάμεσά τους...». 

Θα συνεχίσει να βοηθά τη Μαρίνα στην υπόθεση της Ελπίδας;  
«Σίγουρα ο Φώτης με τον δικό του τρόπο θα συνεχίσει να βοηθά τη Μαρίνα, χωρίς όμως να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της, γιατί η Κάτια τον είχε απειλήσει πως, αν συμβεί κάτι, η Μάρθα και η Μαρίνα θα είναι σε κίνδυνο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !