Βαγγέλης Περρής: «Με το Οpen είμαι σε μια διαδικασία, η οποία ελπίζω να λυθεί σύντομα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Ο Βαγγέλης Περρής ξεσπά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο star.gr και στον Βαγγέλη Καράλη, καταγγέλλει ότι έχει μείνει απλήρωτος από δουλειές του στην τηλεόραση και ότι πλέον κινείται νομικά μαζί με τους δικηγόρους του για να κερδίσει τα δεδουλευμένα του.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει αποφασίσει να αφήσει την Αθήνα και πλέον ζει μόνιμα στο αγαπημένο του νησί, τη Σύρο. Γέννημα θρέμμα του νησιού και ενεργός πολίτης, καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, αλλά και κοινωνικά. Αποφάσισε, λοιπόν, να θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος «Θέλω να επιστρέψω στο νησί μου, να ασχοληθώ στα σοβαρά με την προώθησή του και να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην τουριστική προβολή του» μας δηλώνει.

Γιατί όμως ο Βαγγέλης Περρής αποφάσισε να αφήσει την τηλεόραση;

«Φέτος ίσως είχα τις περισσότερες προτάσεις που είχα ποτέ. Καμία δε με ενδιέφερε και καμία δεν ήταν σίγουρο ότι θα με πλήρωνε. Το τελευταίο διάστημα περισσότερο ασχολούμαι με την εξασφάλιση της πληρωμής μου, παρά με την ίδια την δουλειά. Δεν αντέχω άλλο να πηγαίνω σε δικηγόρους και να ανταλλάσσω εξώδικα διεκδικώντας τα χρήματά μου»

Από το Open έχετε πληρωθεί;

«Με το Οpen είμαι σε μια διαδικασία, η οποία ελπίζω να λυθεί σύντομα. Ήταν αιφνίδια και άδικη η διακοπή της εκπομπής μας Circo. Aυτές τις εκπομπές όταν τις βάζεις να λένε καλά λόγια ή κακά κατά διαταγή, δεν εκπληρούν τον ρόλο τους» μας απαντά. 

Του ζητήσαμε να σχολιάσει τα τηλεοπτικά προγράμματα με πρώτο και όχι καλύτερο το Survivor «Ένας άνθρωπος με κοινή λογική θα το είχε προβλέψει. Μόνο οι υπεύθυνοι δεν προέβλεψαν ότι αυτά τα προγράμματα θα πάτωναν. Δυστυχώς, βλέπουμε ανθρώπους σε υψηλά πόστα στην τηλεόραση που είναι άσχετοι. Αν τους δείξεις την κάμερα και ένα ψαροντούφεκο θα πάνε να ψαρέψουν με την κάμερα!»

Τέλος, ο Βαγγέλης Περρής, βαθιά συγκινημένος μας μιλάει για την απώλεια του καλού του φίλου και συνεργάτη, Θέμου Αναστασιάδη: «Δεν διαχειρίζεται η απώλεια του Θέμου. Τον κρατάω, τον θυμάμαι, τον έχω παρόντα και έτσι πορεύομαι» 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !