Δείτε την πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open...

Έπειτα από αρκετό καιρό τηλεοπτικής απουσίας, ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του OPEN, παρουσιάζοντας τη μεσημεριανή εκπομπή «Όλα λάθος». Ο παρουσιαστής έχει στο πλευρό του την Μαντώ Γαστεράτου, την Ιωάννα Τούνη, τον Σωτήρη Καλυβάτση - ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος αλλά εκτελούσε και χρέη συνεργάτη - και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Η έναρξη της εκπομπής έγινε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Συγκεκριμένα, προβάλλοντας δηλώσεις του από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης όπου η κάμερα της εκπομπής τον συνάντησε εκεί με την Ιωάννα Τούνη. Αρχικά, ο Πέτρος Κωστόπουλος θέλησε να προλάβει τα όποια δημοσιεύματα θα ακολουθήσουν: «Συνάντησα τυχαία την Ιωάννα και τη βοηθάω με τις αποσκευές. Μη μου τη χρεώσετε». Στη συνέχεια, εξήγησε ότι είναι αγχωμένος και φοβισμένος ενώ όλα είναι… λάθος, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι Άννα Μαρία Βέλλη – Μαντώ Γαστεράτου προοριζόντουσαν για άλλες… εκπομπές.

Μετά την προβολή του video, ο Πέτρος Κωστόπουλος μπήκε στο πλατό με τη βαλίτσα του και είπε «Καλό μεσημέρι. Τα έχω κάνει όλα. Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι εντελώς λάθος. Ήρθα εδώ στο κανάλι και τους είπα να κάνουμε κάτι το βράδυ αλλά μου είπαν να κάνουμε κάτι το πρωί, το μεσημέρι…». Αμέσως μετά πέρασε στον σχολιασμό κάποιων βίντεο και υποδέχτηκε τους πρώτους συνεργάτες του. Συγκεκριμένα, την Μαντώ Γαστεράτου, την Ιωάννα Τούνη, τον Σωτήρη Καλυβάτση

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Θάνος είπε…
Ήταν ευχάριστη η εκπομπή και λογικά θα έκανε νούμερα. Αμήχανη στιγμή όταν η Τούνη χρειάστηκε να μιλήσει για δυο λεπτά μόνη της και έκανε γύρω στα 75 σαρδάμ. Δεν πειράζει όμως, γιατί την συγκεκριμένη δεν την πήραν για το πνεύμα της, ούτε για την σφαιρική της μόρφωση....
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Δεν το είδα έλεγε τίποτα ? Αν και γαστερατου πιο αντιτηλεοπτικη πεθαίνεις . Ούτε στο nomads δεν έλεγε τιποτα. Την τουνη την είχανε για κάνα τηλεμάρκετινγκ να φανταστώ?
Ο χρήστης Unknown είπε…
3% ταβάνι..... Αν βγάλει Πάσχα καλά θα είναι
Ο χρήστης Titivistan είπε…
Τράτζικ 5% κ πολυ ειναι . Καλύτερα δεν γίνεται ....