Αυτές είναι οι δύο νέες εκπομπές του OPEN! Oι παρουσιαστές-μυστήριο και οι πρεμιέρες...

1

Το πρόγραμμα του OPEN για το β' μισό ήδη άρχισε να ξεδιπλώνεται με την έναρξη τόσο του Κοκλώνη όσο και της Βανδή. Ωστόσο ,σιγά σιγά έρχονται να προστεθούν κι άλλα πρότζεκτ.
Πέρα ,λοιπόν, από τη Λίλη, τον Λαζόπουλο, τον Μάριο -Πρίαμο Ιωαννίδη αλλά και το X με τη Βανδή, νέα εκπομπή έρχεται το Σαββατοκύριακο με Κωστόπουλο-Γαστεράτου αλλά κι ακόμη δύο τις καθημερινές .



Από Τρίτη 12 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι κάνει πρεμιέρα το ''Μεσημεριάτικα''. Τι θα είναι αυτή η εκπομπή; Η εκπομπή είναι ψυχαγωγική και θα βγαίνει κάθε μέρα εκτός Τετάρτη, στη 1 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την περιγραφή, εκεί θα βλέπουμε ''όλα όσα μας ενδιαφέρουν, σε μια χαλαρή αλλά και γεμάτη πληροφορίες συζήτηση …μεσημεριάτικα. Θέματα υγείας, ομορφιάς, σχέσεων, αλλά και διακόσμησης, μόδας, διατροφής και εναλλακτικών  μεθόδων για το well being''.

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 13 Μαρτίου, στη 1 επίσης το μεσημέρι, κάνει πρεμιέρα η άλλη καινούργια εκπομπή με τίτλο, ''Με το ΝΙ και με το ΣΙΓΜΑ''. Πρόκειται για μια εκπομπή με επίκεντρο την οικονομία που θα βγαίνει στον αέρα κάθε Τετάρτη.

Ως προς την εβδοαμαδιαία, οι πληροφορίες μου θέλουν παρουσιαστή τον Νίκο Σαμοΐλη, χωρίς να είναι επίσημο.Ποιος θα αναλάβει ,όμως, το ''Μεσημεριάτικα''; Ούτε αυτό προς το παρόν  το γνωρίζουμε  επίσημα,και από όσο ξέρω ούτε το κανάλι, αλλά οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν στην παρουσίαση τη Τζωρτζέλα Κόσιαβα και τη Φωτεινή Γεωργαντά, με την πρώτη τελικά να μη δέχεται την πρόταση.

 Εν αναμονή...

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για καλό θα είναι,για κακό θα είναι,που θα το πάει το Όπεν δεν ξέρω με αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν με τα περισσότερα προγράμματα να είναι πολύ χαμηλά στα νούμερα.
    Όσο καλό και να είναι δύσκολα είναι για το όπεν.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !