Αγγελική Δαλιάνη: «Είχα κάνει συμφωνία με το Mega να κρύβομαι και…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Αγγελική Δαλιάνη θυμάται τις επικίνδυνες καταστάσεις που βίωσε όταν έπαιζε στη «Μαρία την άσχημη» και αποκαλύπτει τη συμφωνία που είχε κάνει τότε με το Mega, στο page2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Πιστεύεις ότι ο ρόλος της «Μαρίας της άσχημης» σε στιγμάτισε;

Δεν ξέρω. Σε αυτό πρέπει να σου απαντήσουν κάποιοι σκηνοθέτες ή παραγωγοί που επιλέγουν τους ηθοποιούς. Αυτοί ενδεχομένως να σου έλεγαν ότι δεν θα μπορούσαν να με φανταστούν κάπως αλλιώς. Η αλήθεια είναι ότι μετά τη «Μαρία την άσχημη» μου είχαν προτείνει παρόμοιους ρόλους και γι’ αυτό είπα «όχι». Εγώ είμαι ευγνώμων γι’ αυτή τη σειρά, γιατί γνώρισα τεράστια αγάπη από τον κόσμο.

Σε είχε τρομάξει η τεράστια επιτυχία της σειράς;
Δεν θα έλεγα ότι είχα τρομάξει, αλλά είχα πιεστεί πολύ. Δεν νομίζω ότι είχα αντιληφθεί τότε πόσο μεγάλη επιτυχία είχε κάνει η «Μαρία η άσχημη», γιατί δούλευα δώδεκα ώρες τη μέρα. Παράλληλα, είχα κάνει συμφωνία με το κανάλι να κρύβομαι και να μην αποκαλύψω το πραγματικό μου πρόσωπο για ένα χρόνο, γιατί στη δεύτερη σεζόν η Μαρία άλλαξε. Τον πρώτο καιρό δεν με αναγνώριζαν στον δρόμο. Επρεπε να μιλήσω σε κάποιον για να συνδυάσει ότι η κοπέλα με τα γυαλιά και τα σιδεράκια που βλέπει στο σίριαλ είμαι εγώ. Τώρα που έχει περάσει ο καιρός, σκέφτομαι ότι είχε και την πλάκα του όλο αυτό. Είναι μία εμπειρία που θυμίζει… Χόλιγουντ και ελάχιστες ηθοποιοί έχουν ζήσει στην Ελλάδα. Μάλιστα, τον Ιανουάριο απεβίωσε ο Φερνάντο Γκαϊτάν, ο Κολομβιανός συγγραφέας που είχε γράψει το συγκεκριμένο σίριαλ που μετά γυρίστηκε σε αρκετές χώρες του κόσμου και με αναζήτησαν μέσω των social media για να κάνω μια δήλωση για τον θάνατό του. Και σκεφτόμουν ότι, παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια, η συγκεκριμένη σειρά έχει μείνει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού. Και απ’ ό,τι έμαθα, η «Μαρία η άσχημη» γυρίστηκε ξανά στη Νέα Υόρκη και προβάλλεται στην αμερικανική τηλεόραση.

Φαντάζομαι ότι εκείνη την περίοδο θα σε κυνηγούσαν οι παπαράτσι.

Πριν αποκαλυφθεί το πρόσωπό μου με είχε κυνηγήσει παπαράτσι για να δείξει ποια είμαι πραγματικά. Ημουν, θυμάμαι, στην περιφερειακή Υμηττού και με είχε πάρει από πίσω με το αυτοκίνητό του και δεν άφηνε ούτε απόσταση. Ηταν πολύ επικίνδυνο και σοκαριστικό όλο αυτό, γιατί είναι άλλο να παραφυλάξει κάποιος για να σε βγάλει μια φωτογραφία και άλλο να κολλάει από πίσω το αυτοκίνητό του.

Έχεις κρατήσει κάτι για ενθύμιο;

Βέβαια. Οταν τέλειωσε το σίριαλ, μου χάρισε η παραγωγή τα γυαλιά της Μαρίας, τα σιδεράκια, το ημερολόγιό της και κάποια άλλα αντικείμενα που είχε στο δωμάτιό της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !