Παρουσιάστηκε στον Τύπο η ελληνική συμμετοχή στη EUROVISION 2019 - Όσα έγιναν

1

Σε ευχάριστο και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 14 Μαρτίου 201,9 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ,η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στον 64ο
Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Με τον χαιρετισμό του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΡΤ, Γιάννη Δρόσου, άνοιξε η συζήτηση την οποία συντόνισε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας ,Παναγιώτης Τσολιάς.

Στην ομιλία του το μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ και πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για τη Eurovision Δημήτρης Παπαδημητρίου, τόνισε ότι ο συγκεκριμένος θεσμός είναι μία διεθνής γιορτή μουσικής με τεράστια δύναμη, η οποία πρέπει να στραφεί υπέρ μας και πρόσθεσε ότι θα πρέπει η συμμετοχή μας να έχει αξία και να είναι ευπρεπής. Κλείνοντας ο κ. Παπαδημητρίου ευχαρίστησε την Κατερίνα Ντούσκα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην ΕΡΤ, λέγοντας ότι η Eurovision είναι μία σημαντική πρόκληση τόσο για τη δημόσια τηλεόραση, όσο και για την Κατερίνα.

Παίρνοντας τον λόγο η εκπρόσωπός μας στον διαγωνισμό της Eurovision ,Κατερίνα Ντούσκα, αφού ευχαρίστησε την Ομάδα Εργασίας που την εμπιστεύτηκε αλλά και την εταιρεία της για τη στήριξη που της παρέχει, αναφέρθηκε στην ομάδα με την οποία δημιούργησαν το τραγούδι, «Better Love», λέγοντας χαρακτηριστικά, «είμαστε φοβερή ομάδα, με ήθος, κοινό όραμα και ταυτότητα, δουλεύουμε σκληρά και με άποψη», και συμπλήρωσε ότι αισθάνεται ασφαλής και σίγουρη ότι όλοι θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της MINOS ΕΜΙ, Μαργαρίτα Μάτσα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αποτελεί ευχάριστη έκπληξη η επιλογή της Κατερίνας και ότι στόχος όλων είναι να ξαναμπεί η Ελλάδα στο παιχνίδι. Η κ. Μάτσα χαρακτήρισε την Κατερίνα Ντούσκα niche καλλιτέχνιδα και παρατήρησε ότι είναι εντυπωσιακή τόσο στα αγγλόφωνα όσο και στα τραγούδια Ελλήνων συνθετών. Υποστήριξε ότι η Κατερίνα θα μας εκπλήξει στο μέλλον και ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκείνη να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό.

Στην εξαιρετική εντύπωση που έχει δημιουργήσει η φωνή και το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα στο κοινό αναφέρθηκε η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ, Μαρία Κουφοπούλου, και υπογράμμισε ότι αυτή τη φορά πηγαίνουμε δυναμικά με πολύ κέφι και όρεξη. Για το τραγούδι μίλησαν επίσης, ο συνδημιουργός Leon of Athens (Τίμος Βερέμης), καθώς και η Έφη Γούση, σκηνοθέτις του video clip και υπεύθυνη για τη σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !