Οριστικό! Επιστρέφει και η «Πολυκατοικία»!


Μία ακόμη αγαπημένη και πετυχημένη στη «μάχη» της τηλεθέασης σειρά ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Άλλωστε, τα ίδια στελέχη, που τότε ήταν στο MEGA, την είχαν
επιλέξει να έρθει και στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από το κανάλι της Μεσογείων αλλά τώρα επέλεξαν ο καινούργιος κύκλος της, να βγει από το κανάλι του Φαλήρου.

Εκτός ,λοιπόν, από τις σειρές, «Λόγω τιμής» και «Κόκκινο δωμάτιο», που είχαν βγει από το MEGA και τώρα, θα δούμε τα καινούργια επεισόδια από τον ΣΚΑΪ, τα στελέχη του σταθμού έδωσαν το «πράσινο φως» για την «αναβίωση» μίας ακόμη σειράς. Πρόκειται για την «Πολυκατοικία» που… λειτούργησε με επιτυχία επί τρεις σεζόν για το κανάλι της Μεσογείων αλλά τώρα, με καινούργια επεισόδια και νέους ήρωες, είναι έτοιμη να ανοίξει ξανά τις πόρτες της για να μπουν οι τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο καινούργιος κύκλος της κωμικής σειράς είναι λοιπόν με νέους ήρωες και η πρωτότυπη ισπανική σειρά έχει γνωρίσει επιτυχία σε όποια χώρα έχει προβληθεί όπως έγινε και με τον πρώτο, που προβλήθηκε τρεις σεζόν από το MEGA. Τώρα τα δικαιώματά της τα απέκτησε ο ΣΚΑΪ με σκοπό να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα την επόμενη σεζόν και με την επιθυμία να περάσουν οι τηλεθεατές καλά όπως έγινε και τις προηγούμενες σεζόν!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Θάνος είπε…
H ισπανική εκδοχή της σειράς είναι πολύ προχωρημένη για τα δεδομένα της Ελλάδας. Ο "οικογενειακός" Σκάι θα προβάλλει κανονικά όλους τους χαρακτήρες της σειράς ή θα πέσει ψαλίδι?
Ο χρήστης maria13 είπε…
Πρώτα ήταν το ειδησεογραφικό - πολιτικό κομμάτι. Μετά ήρθαν τα ριάλιτυ. Τώρα οι σειρές. Μόνο εγώ νομίζω ότι ο ΣΚΑΙ θέλει να γίνει MEGA στη θέση του MEGA? Το άρθρο θα μπορούσε να έχει τίτλο: Μπρος - πίσω. Ή όταν τα στελέχη δεν έχουν ιδέες.
Ο χρήστης CakeNet είπε…
Δική του σφραγίδα δεν θα βάλει πουθενά ο ΣΚΑΙ; Ακόμη και στα σήριαλ θα κάνει αναβίωση παλιών πετυχημένων σειρών;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αν δεν είχε ψυχθρανθεί ο Καπουτζίδης με κάποιους από την ομάδα του παραπέντε κι αν δεν είχε πεθάνει ο Μπουλάς θα διαβάζαμε τώρα νέα για προσπάθεια αναβιώσης παραπέντε και πενήντα πενήντα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@6:17

Δεν νομίζω πως το προφιλ του Σκάι είναι οικογενειακό. Τουναντίον ο Αντ1 και ο ΑΛΦΑ είναι ακόμα πιο συντηρητικά/οικογενειακά κανάλια. Ο Σκάι έχει σαφώς πιο προοδευτική γραμμή σε κοινωνικά θέματα, άρα δεν πιστεύω πως θα κολλήσει στο να βαλει προχωρημένους χαρακτήρες στη σειρά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Ισπανική εκδοχή πόσους κύκλους έχει κανονικά? και γιατί εδώ στην Ελλάδα τις σειρές τις πειράζουν αν δεν πιάσουν από την αρχή?
Δεν θα ήταν καλό να υπήρχε ένας όρος που να έλεγε δεν θα πειράξετε τίποτα από την συγκεκριμένη σειρά η τις σειρές? και γιατί όχι και στα ριάλιτυ που τα έχουν κάνει 100 Αλλαγές μπας και ανέβουν σε νούμερα?
Δεν συμφωνώ με τις αλλαγές σεναρίου.
Η CARBON η δεν τις βάζεις και φτιάχνεις αμιγώς Ελληνική σειρά.
Μάθαμε τα ξένα φορμάτ και οι δικοί μας κάθονται,τα μεταφράζουν και λίγο τα πειράζουν για να φέρουν στα Ελληνικά δεδομένα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι το προχωρημένο έχει η σειρά; Η Πολυκατοικία να θυμίσω είχε και γκέι χαρακτήρες.