Οι εξελίξεις στη Γυναίκα χωρίς όνομα!

0
Η Μαρίνα πείθει τον Κωστή ότι πρέπει πάση θυσία να εκμεταλλευτούν την εξαφάνιση της Έλλης, προκειμένου η Κάτια να εξαναγκαστεί σε αποκαλύψεις για την τύχη του δικού τους χαμένου παιδιού. Κι ενώ ο κλοιός της αστυνομίας σφίγγει γύρω από τους πιθανούς υπόπτους που σχετίζονται με την Έλλη και την εξαφάνισή της, οι αποκαλύψεις για το παρελθόν της Μαρίνας συγκλονίζουν, αλλά και προβληματίζουν τη Μάρθα που αναρωτιέται για το αν θα πρέπει να μιλήσει για όσα έμαθε. Την ίδια στιγμή, η Ρένα, έχοντας πειστεί πως δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά του Αντρέα απέναντι στην Κάτια, αποφασίζει να ενδώσει στο φλερτ του Σταύρου. Το ενδιαφέρον του Μιχάλη για την ανιψιά του, τον φέρνει για άλλη μια φορά, κοντά στη Μαρίνα, στην οποία αποκαλύπτει πως έχει αποφασίσει να χωρίσει με την Άννα, ξέροντας μέσα του ότι δεν πρόκειται ποτέ να την αγαπήσει όσο εκείνη…

Τρίτη 5 Μαρτίου

Επεισόδιο: 112

Ο Κωστής λέει στην Κάτια πως αυτός απήγαγε την Έλλη με σκοπό να του ομολογήσει η ίδια πού είναι η Ελπίδα. Η Κάτια υποψιάζεται πως πίσω από την απαγωγή της Έλλης κρύβεται η Μαρίνα και βάζει τον Αντρέα να την παρακολουθεί. Παράλληλα, ο Σταύρος προσπαθεί να πείσει τη Λίλιαν ότι η σχέση του με τη Ρένα είναι συναδελφική. Ο Μιχάλης ομολογεί στη Μαρίνα ότι την αγαπάει ακόμα, ενώ η Μάρθα ανακαλύπτει κάτι για τον Φώτη που την τρομάζει. Η Έλλη προσπαθεί να δραπετεύσει, ενώ ο Κωστής πιέζει την Κάτια να του αποκαλύψει πού είναι η Ελπίδα. Ο Αντρέας βλέπει τον Κωστή να συναντιέται κρυφά με την Μαρίνα και τους ακολουθεί.

Τετάρτη 6 Μαρτίου

Επεισόδιο: 113

Η Κάτια, σε αγωνία για την τύχη της Έλλης, επιμένει πως την απαγωγή την έχουν οργανώσει ο Κωστής με τη Μαρίνα και ενημερώνει τον αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεση για τις κακές σχέσεις που διατηρούσε ο Κωστής με την Έλλη. Ο Μιχάλης ζητάει από την Άννα να χωρίσουν, ενώ Αλίκη κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι έχει συμβεί στην Έλλη. Η Ρία πάει να βρει τον Δημήτρη και εκείνος την διώχνει ευγενικά. Η Μάρθα ανακοινώνει στην Μαρίνα ότι αποφάσισε να της μεταβιβάσει ένα μέρος της περιουσίας της, αυτό που θα πήγαινε στη Νάντια, αν ζούσε. Η Κάτια βάζει κάποιους να χτυπήσουν και να απειλήσουν τον Κωστή. Ο Κωστής μαθαίνει από τη Ρία και την Σοφία ότι ο Μιχάλης τα ξαναβρήκε με τη Μαρίνα και τσιτώνει. Της κάνει σκηνή, λέγοντάς της ότι ο Μιχάλης την πλησίασε, γιατί υποψιάζεται πως είναι μπλεγμένη στην απαγωγή της Έλλης. Στο μεταξύ Κάτια και Κωστής έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση για Ελπίδα και Έλλη.

Πέμπτη 7 Μαρτίου

Επεισόδιο: 114

Η Έλλη προσπαθεί να το σκάσει από την αποθήκη χωρίς επιτυχία και παράλληλα αρρωσταίνει, ανεβάζει πυρετό. Η Κάτια κάνει ό,τι μπορεί για να ενοχοποιήσει τον Κωστή, βάζοντας στο παιχνίδι της και την Αλίκη. Ο αστυνόμος παίρνει κατάθεση από τον Κωστή και προσπαθεί να καταλάβει αν οι υποψίες της Κάτιας είναι βάσιμες. Ενώ η Μαρίνα και ο Μιχάλης τα έχουν ξαναβρεί, εκείνη βασανίζεται από τύψεις που δεν του λέει την αλήθεια για την Έλλη κι έρχεται αντιμέτωπη με την Άννα, που την κατηγορεί για το χωρισμό της από το Μιχάλη. Ο Κωστής και η Λίλιαν έρχονται ακόμη πιο κοντά, ενώ ο Αντρέας και η Ρένα χωρίζουν οριστικά. Καθώς ο κλοιός στενεύει, η Μαρίνα, η Μάρθα και ο Φώτης καταστρώνουν σχέδιο για να αφήσουν ελεύθερη την Έλλη, χωρίς αυτή να τους καταλάβει.

Παρασκευή 8 Μαρτίου

Επεισόδιο: 115

Τα περιθώρια για τον Κωστή στενεύουν, καθώς η Αλίκη καταθέτει στοιχεία εναντίον του και πλέον θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της Έλλης. Οι άντρες που έχει βάλει η Κάτια να παρακολουθούν τη Σοφία καταφέρνουν και την τρομάζουν για τα καλά. Η Έλλη προσπαθεί να βρει τρόπο να το σκάσει, αλλά οι δυνάμεις της την εγκαταλείπουν, καθώς έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό. Η Μάρθα και ο Φώτης προσπαθούν να πείσουν τη Μαρίνα να εγκαταλείψουν το σχέδιό τους με τον Κωστή και να ελευθερώσουν την Έλλη, διαφορετικά θα μπουν φυλακή. Η Λίλιαν λέει στον Σταύρο ότι η Ρένα ήταν κρατούμενη στη φυλακή, καθώς έχει σκοτώσει άνθρωπο. Ο Αστυνόμος φέρνει κάποιες ειδήσεις που τρομοκρατούν την Αλίκη και αναγκάζουν την Κάτια να πάρει την απόφαση να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το πού βρίσκεται η Ελπίδα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !