«Σόι» και «Μουρμούρα» στην αναμονή...

0

τα οικονομικά δεδομένα θα δώσουν το τελικό ''ΟΚ''


Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το Πάσχα ,που θα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά σε ό,τι έχει να κάνει με το κόστος της επόμενης σεζόν. Πάντως ,αν τελικά η διοίκηση του ALPHA αποφασίσει να δώσει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν,  η είδηση θα είναι ευχάριστη και για τους συντελεστές αλλά και για τους τηλεθεατές που αποδεδειγμένα και δικαιολογημένα τις έχουν αγαπήσει.

Ο λόγος για τις δύο σειρές, «Το σόι σου» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που συνεχίζουν και αυτή τη σεζόν τις υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.Με δεδομένο μάλιστα ότι ο σταθμός έχει κερδίσει επενδύοντας στη μυθοπλασία τόσο με τις προαναφερθείσες όσο και με τις «Τατουάζ» και «Έλα στη θέση μου», θεωρείται λογικό πως θα συνεχίσουν την ίδια στρατηγική στο πρόγραμμά τους. Από την άλλη όμως το «Τατουάζ» ολοκληρώνεται και το πρωτότυπο σενάριο της «Έλα στη θέση μου» το έχουν… ξεχειλώσει τραβώντας την πρωτότυπη ιστορία του πάρα πολύ, ενώ οι αυτοτελείς ιστορίες των «Σόι» και «Μουρμούρα» τις καθιστούν πιο… ευέλικτες με στελέχη του σταθμού να θέλουν να τις κρατήσουν στον αέρα.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν κυρίως από τα οικονομικά δεδομένα και για να είμαι πιο ακριβής από τα «νέα οικονομικά δεδομένα» που πρόκειται να υπάρξουν στον ALPHA μετά την επίσημη πώληση του μεγαλύτερου μετοχικού πακέτου του, και τα σχέδια που θα έχει η νέα διοίκηση. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου όλα δείχνουν πως και η επόμενη σεζόν θα έχει «Σόι» και «Μουρμούρα» που σημαίνει χαρά για το τηλεοπτικό κοινό!

Νewsit - Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !