Δημήτρης Σταρόβας: «Έβλεπα τον Μποτρίνι και του έλεγα «χαλάρωσε λίγο! Τι βρίζεις εκεί τώρα;»»


Ο Δημήτρης Σταρόβας, φέτος, τηλεοπτικά βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar όμως δεν είναι πολύ αυστηρός. 
Ο ίδιος εξηγεί τον λόγο που λέει με γλυκύτητα κάθε φορά την κριτική τους στους συμμετέχοντες, συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον πιο αυστηρό κριτή... όλων τηλεοπτικά, τον Έκτορα Μποτρίνι... 
Πώς είναι η θέα από τη θέση του κριτή στο «Your face sounds familiar» του ΑΝΤ1;
Μου αρέσει. Είναι οικείο περιβάλλον, έχουµε ζωντανό κοινό, είναι υπερπαραγωγή! Την πρώτη φορά που πήγα στο πλατό, έµεινα µε το στόµα ανοιχτό. ∆εν αποτυπώνεται κιόλας ακριβώς στην οθόνη όλο αυτό που έχουν φτιάξει.
∆εν είσαι πολύ αυστηρός εκεί…
Είναι άνθρωποι που σκοτώνονται στη δουλειά, κάνουν πρόβες όλη την εβδοµάδα… Εµείς πάµε, κάνουµε το γύρισµα και τελειώνουµε. Αυτοί οι καηµένοι είναι όλες τις µέρες εκεί, µακιγιάζ, από το πρωί στηµένοι, σκοτώνονται. Εχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αλλά παράλληλα κάνει και µερικούς ανθρώπους να χαµογελούν µέσω του θεάµατος. Οπότε δεν µπορείς να είσαι και πολύ αυστηρός. Είχα πάει στο «Hell’s kitchen», ας πούµε, έβλεπα τον Μποτρίνι και του έλεγα «χαλάρωσε λίγο! Τι βρίζεις εκεί τώρα;». Εκεί πήγαιναν επαγγελµατίες µάγειρες, όµως, που θα κέρδιζαν ένα σηµαντικό ποσό αλλά και ένα καλό πόστο και δεν µπορούσε να µην είναι αυστηρός.
Πηγή: Realnews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια