Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για 7ο κύκλο ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ...


...αλλά τα νούμερα μαρτυρούν ανεπίσημα τη συνέχιση-Όσα λέει η Άννα ΚουτσαφτίκηΠώς αισθάνεστε που από φανατική τηλεθεάτρια της σειράς, τα τελευταία δύο χρόνια αποτελείτε μέρος της;  
«Όντως, ήμουν φανατική τηλεθεάτρια της ''Μουρμούρας'' και όποτε μπορούσα την έβλεπα, αλλά δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσα να αποτελέσω μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Η αλήθεια είναι ότι, φέτος, άρχισα να συνειδητοποιώ ότι είμαι κομμάτι της σειράς και είμαι ευτυχισμένη. Αφενός γιατί μας καλοδέχτηκαν και μας ενσωμάτωσαν αμέσως στην ομάδα και αφετέρου γιατί έχουμε δέσει όλοι μεταξύ μας. Έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία και εύχομαι να συνεχιστεί έτσι».

Περιμένατε ότι η σειρά θα διατηρήσει τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης για 6η σεζόν;  
«Θα σας μιλήσω σαν αγνή τηλεθεάτρια.Θεωρώ ότι η ''Μουρμούρα'' και ''Το σόι σου'' έχουν μια αισθητική που ταιριάζει σ' αυτή του Έλληνα αλλά και μια υψηλή αισθητική σαν τηλεοπτικά προϊόντα. Επίσης, αυτά τα δύο σίριαλ έχουν βρει μία χρυσή συνταγή όπου ο κόσμος μπορεί να ταυτίζεται με τους ήρωες. Αισθάνεται τις καταστάσεις των ηρώων σαν δικές του».

Οι πληροφορίες μας θέλουν τη σειρά να συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν. Σας έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση;  
«Ακόμα δεν μας έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά είναι και νωρίς. Η τηλεόραση είναι ένας αστάθμητος παράγοντας. Σαφέστατα τα νούμερα τηλεθέασης είναι ικανοποιητικά και, εάν συνεχίσουμε έτσι, φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος να τη σταματήσουν. Μέχρι στιγμής, τα προγνωστικά είναι θετικά».

Η εγκυμοσύνη της Κλέλιας Ρένεση δεν επηρεάζει το μέλλον της σειράς αφού και εκείνη θέλει να παραμείνει στη θέση της...  
«Βεβαίως και θέλει να συνεχίσει! Η Κλέλια εντάχθηκε υπέροχα στο καστ και έχει πάει εξαιρετικά. Είναι ένα πολύ ικανό πλάσμα. Οι σεναριογράφοι και οι υπεύθυνοι σωστά ερεύνησαν τον ρόλο και τον πήγαν σε διαφορετικά μονοπάτια από τον προηγούμενο».


Mytv

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια