ΣΚΑΪ: Έτσι ξαναβγήκε στον αέρα το 2006...

3

παρουσιάστρια Δελτίου η Ακριβοπούλου με ρεπόρτερ την Κοσιώνη!


Ήταν Πρωταπριλιά του 2006 όταν ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ έβγαινε ξανά στον αέρα, μετά από 6,5 περίπου χρόνια, στις συχνότητες του (πανελλαδικού) Seven αντί για του (τοπικού) Smart, με μια πολυσυζητημένη τηλεοπτική «τράμπα». Αρχικά το πρόγραμμά του δεν ξεπερνούσε τις 12 ώρες και απαρτιζόταν από ντοκιμαντέρ του BBC, του National Geographic, του Discovery, του Animal Planet και της Freemantle, αναμεταδώσεις δημοφιλών καναλιών όπως το Fashion TV, εκπομπές όπως της Oprah Winfrey, το Top Gear, και το Entertainment Tonight, εσωτερικές παραγωγές όπως το «ΣΚΑΪ Επίκαιρα» του (διευθυντή) Μπάμπη Παπαδημητρίου.

 Το πρώτο του δελτίο ειδήσεων παρουσίασε τότε η Κατερίνα Ακριβοπούλου, η οποία στον πρόλογό της αναφέρθηκε στους στόχους του καναλιού και το περιεχόμενο του προγράμματός του. Το βασικό του θέμα αποτελούσε ένα πόρισμα της Ελένης Τουλουπάκη -σύμπτωση, ε;- κατά της AGB, που μετρούσε τότε τη τηλεθέαση. Το ρεπορτάζ ήταν της Σίας Κοσιώνη, πριν αυτή γίνει κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. Τα υπόλοιπα θέματά του ήταν 1) τα νοσοκομειακά απόβλητα που κατέληγαν σε παράνομες χωματερές της Αττικής, 2) οι κλήσεις στην πυροσβεστική των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου, 3) οι ζημιές που έγιναν από κουκουλοφόρους σε μαγαζιά έξω από την ΑΣΟΕΕ, 4) η διαμαρτυρία μοτοσυκλετιστών που ζητούσαν ίση μεταχείριση στους δρόμους -με τον Γιάννη Ντσούνο (νεότατος!) «καβάλα» σε μηχανή μεγάλου κυβισμού!- και 5) οι... ανθισμένες κερασιές της Ιαπωνίας.

Kαι αν δεν κάνουμε λάθος στον καιρό ήταν η μία και μοναδική Χριστίνα Σούζη.

E-tetradio.gr


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Σκαι επί εποχών μηδενικής τηλεθέασης, κράτησε για μια δεκαετία μέχρι το σαρβαιβορ. Πρώτο ρεπορτάζ οι "αποκαλύψεις" της ρεπόρτερ Σίας Κοσιώνη για τη κακιά AGB που δεν τους έδινε νούμερα. Πάντα ήξεραν να διαστρεβλώνουν τις ειδήσεις προς όφελος των συμφερόντων τους, έχουν το know how χρόνια τώρα. Τρομερό εύρημα το βίντεο, Μανώλη μπράβο σου που το βρήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ποιότητα, κύρος, ακεραιότητα". Δυστυχώς, στο ενημερωτικό κομμάτι αυτά δεν τα είχε πότε και εξακολουθεί να μην τα χει. Τουλάχιστον, ας προσπαθήσει να βελτιώσει την ποιότητα της ψυχαγωγίας. Δεν είναι το θέμα μόνο ότι είναι ριάλιτι (τα ριάλιτι δεν είναι απαραίτητα καλά) αλλά το πώς γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από εκείνη την εποχή του ΣΚΑΪ θυμάμαι επίσης το Κάστρο του Τακέσι και το Ο καιρός στον Κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !