Ποιος αποκάλυψε: ''Θα με δείτε από την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1'';

0

τι ετοιμάζει με τον σταθμό του Αμαρουσίου; 

Ο Σάββας Πούμπουρας, μετά το τέλος του NOMADS, δεν έκανε κάτι άλλο τηλεοπτικά, ωστόσο, παραμένει κανονικά στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής μιλά στον Αλέξανδρο Πρίφτη και το ''Down Town'' κι αποκαλύπτει πως από τη νέα σεζόν θα επανέλθει πάλι μέσα από τον ΑΝΤ1.



Φέτος, θα κάνεις ξανά τηλεόραση;  
Αν όλα πάνε καλά, θα με δείτε από την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1, το κανάλι μου. Είμαστε σε συζητήσεις για κάποια projects και, παράλληλα, δουλεύω πάνω σε δικές μου ιδέες που ήθελα να κάνω από τον Σεπτέμβρη, πριν να φύγω για Μαδαγασκάρη.  

Νιώθεις ανασφάλεια με τη δουλειά που έχεις επιλέξει να κάνεις;  
Αυτό που λες, το ακούω πολύ συχνά. Αλλά όχι, δεν πιστεύω γενικά πια στην «ασφάλεια», σε κανενός είδους επάγγελμα – είτε είσαι ηθοποιός, είτε τραγουδιστής, είτε ασφαλιστής, είτε λογιστής, είτε ταμίας στην τράπεζα. Ό,τι θέλεις να κάνεις, όποια δουλειά κι αν επιλέξεις, κανείς δεν σου εξασφαλίζει ότι θα είσαι εκεί για πάντα. Παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός. Κι αυτό, δεν το λέω με απαισιοδοξία. Ο καθένας ορίζει το μέλλον του. Σίγουρα, πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και βάζω όλο μου το είναι για να τα καταφέρω. 

Πώς βλέπεις τον εαυτό σου μελλοντικά;  
Επαγγελματικά εννοείς; Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω και τώρα. Να ασχολούμαι με την ψυχαγωγία. Εκεί έχω δοθεί. Είναι η αγάπη μου. Είναι κάτι στο οποίο δουλεύω καθημερινά. Το να μπορείς να κάνεις τους γύρω σου να χαμογελούν είναι αυτό που σε «πληρώνει», εννοώντας ότι σε κάνει να νιώθεις πλήρης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !