Τα νούμερα (18/54) στη μεσημβρινή ζώνη για χθες,6/3/2019

9
%252C.%252C.%252C10202110
Η μεσημβρινή ζώνη είναι πλέον κάτι παραπάνω από γεμάτη. Το κοινό, όμως, τι επιλέγει να δει; Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Αναλυτικά:

Πρόγραμμα - 18/54  

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 24,7

ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 11,8
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 14,7
OPEN NEWS 4,9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ STAR 11,9

ΕΛΕΝΗ 14,4
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ  20,9
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 6,3
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ  20,8
ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ 12,5
SHOPPING STAR 23,1

POWER OF LOVE  16,2
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ  17,6

* ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν ξέρω πόσο ευχαριστημένοι είναι στον ΑΝΤ1 με το Κάτι ψήνεται. Ρίχνει μια ζώνη που κάνει εικοσαρια, αλλά έχει να ανταγωνιστεί και δύσκολα προγράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αντ1 το μεσημέρι με το δελτίο σκίζει!
    Οι εκπομπές είναι μία χαρά και έχουν σταθεροποιηθεί αν και υπάρχουν πότε πότε κάποιες μικροαλλαγές στα ποσοστά.
    Μέχρι το τέλος της σαιζόν έτσι θα πηγαίνουν...
    Όλα είναι υπέροχα εκτός από Α φυσικά.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Κατι ψηνεται παρα την υψηλη πασα που παιρνει δεν κανει υψηλα νουμερα. Στον αντ1 βεβαια δεν ειναι και τελειως δυσαρεστημενοι γιατι ειναι εκπομπη με τοποθετηση προιοντων, κανει συμπαθητικα ποσοστα και σκιζει το προηγουμενο (Ρουκ ζουκ) και το επομενο προγραμμα του (Still standing).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χτες ειχα πει οτι ο μουταινας θα αρχισει να πέφτει γιατι κουραζει απο το πρωτομισαωρο...επισης ειχα πει οτι εχει κνεια 16-17% και ετρεξε καποιος να πει οτι δεν εχει κανει ποτε 17 γυρω στο 19 είναι... οριστε βγηκα δικαιωμενος...μην εκπλαγειται αν αυριο δειτε καανεν 16-15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Μενεγάκη όσο πάει και ξεφουσκώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μουτσινάς θα έχει την ίδια τύχη με τη Μενέγκο στο πέρασμα του χρόνου. Από του χρόνου θα έχει πτώση. Ήδη βαριέμαι τραγικά στη χρυσή tv γιατί πολλές φορές δεν κάνει σχόλια, περιμένει να παίξουν κανά τραγούδι, να χορέψει και αν σκεφτεί κάτι να το πει... Απορώ και με τα νούμερα. Το καλό είναι ότι λόγω Οπεν και στο 10 να πέσει, πάλι πρώτος θα 'ναι... Λαχείο ο Νικολάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Shopping Star κορυφή. Όλα τα άλλα ανεβοκατεβαίνουν κάθε μέρα. Η πραγματική βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης είναι η Καγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. perastikos είναι άλλο θέμα να μην σου αρέσει κάτι και άλλο να προβλέπεις την πορεία του. Εμένα η εκπομπή του Μουτσινά μου αρέσει πολύ και δεν την βαριέμαι καθόλου. Όπως και στον περισσότερο κόσμο. Και αυτή την επικοινωνία που έχει φέτος με τους τηλεθεατές μόνο οι Αρβύλες την έχουν πετύχει. Και για να γίνω πιο σαφής δεν εννοώ τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά αναφέρομαι στο γεγονός πως όλοι έξω λένε προκαλώώώ και καλό μεσημεράκι και για την παρέα. Τα ακούω παντού. Όσο για την μελλοντική πτώση που λες, εάν προβλέπεις το μέλλον πες μου και τα νούμερα του Τζόκερ. Τέλος νομίζω ότι ο Μουτσινάς θα ήταν καταχαρούμενος να έχει την πορεία της Ελένης. Μην ξεχνάμε ότι η πτώση ήρθε μετά από είκοσι και βάλε χρόνια. Οπότε όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χθες εγώ τα έγραφα τα αρνητικά για το μουτσινα (παρ'όλο που είμαι φαν του)βλέπω σήμερα πολλοί τα ξαναγραφετε και καλώς κανετε....η χρυση τηλεοραση πλέον έχει καταντήσει πολύ κουραστική...Και είπαμε,φτάνει πια με τα τραγούδια και τα σκετσακια...Για πρώτη φορα προτίμησα να κοιμηθώ λίγο πάρα να τον δω...Νικόλα αν θες να μην κατρακυλησουν τα νούμερα άλλαξε τώρα την ροή της εκπομπής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !