Η απόφαση για τις «Άγριες Μέλισσες» που ανατρέπει τα δεδομένα στον ΑΝΤ1...


Δεν θα είναι καθημερινή τελικά η σειρά "Άγριες Μέλισσες" που θα ξεκινήσει από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1. Θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα στην prime time και ο λόγος είναι το γεγονός ότι δεν θέλουν να πιεστούν καθόλου χρονικά, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πολύ ποιοτικό.

Αυτή η εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα να αναζητεί μία νέα κωμική σειρά που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και θα καλύπτει τις υπόλοιπες μέρες που θα παίζουν οι "Άγριες Μέλισσες".

Με τα σημερινά δεδομένα και σύμφωνα με τη "Real Life" και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, συνεχίζουν κανονικά οι σειρές "Πέτα τη Φριτέζα" και "Μην ψαρώνεις". Όσο για το "Καφέ της Χαράς" το αν θα βγει ή όχι, δεν επηρεάζει το πράσινο φως που έχει δοθεί στις άλλες 5 σειρές.

Κάθε Κυριακή βράδυ ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει το "The Four", ενώ αναζητείται ακόμα το project που θα προβάλλεται μετά τις 11 το βράδυ.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
as valoun to bigbrother afou ta dikaiomata
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Το είχα πει ότι μια σειρά εποχής που θέλουν να γίνει προσεκτικά και γι'αυτό την πήγαν τελικά για του χρόνου θα είναι λάθος να παίζει κάθε μέρα,γιατί θα είναι δύσκολα τα πράγματα και ίσως αυτό να στοίχιζε στο αποτέλεσμα. Ευτυχώς το αντιλήφθηκαν και στο κανάλι.