UPDATE: Δείτε τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα(18/54) στην απογευματινή ζώνη για χθες ,4/2/2019

12
Αναλυτικά η τηλεθέαση των εκπομπών που μεταδόθηκαν στην απογευματινή ζώνη για χθες 4/2/2019. Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά:
Πρόγραμμα - 18/54  

STILL STANDING 21,6
ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ   23,6

ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ (E) 8,8
DEAL 17,5
ELIF 9,9
Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ 
17,9
ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑΕΙ 5,7
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 4,6
SURVIVOR ΠΑΝΟΡΑΜΑ 7,3

*Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βλέπω ότι το SURVIVOR ΠΑΝΟΡΑΜΑ πήγε άπατο. Θα αρχίσουν να βαράνε κανόνια λυπητερα στον ΣΚΑΪ. Ο Αλαφούζος κοιμάται όρθιος. Δεν βλέπει ότι ο τουρκάλας κάνει ζημιά στο πρεστίζ του καναλιού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά η σπυροπούλου είναι πολύ τυχερή που δεν πήρε το πανόραμα.. θα ειχε χρεωθεί μια μεγάλη αποτυχία, ενώ τώρα με τα σχετικά καλά νούμερα (για το budget του) του my style rocks εχει ελπίδες επιστροφής στο σκαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος ειπε οτι το budget του my style rocks ειναι χαμηλο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12.44 απλά σκέψου πως γυρίζεται εξολοκλήρου σε στούντιο, και προβάλλεται καθημερινά επί 3 ώρες συν το βραδυνο γκαλά. δηλαδή σε σχέση με τον τηλεοπτικό χρόνο που καλύπτει και την τηλεθέασή του τα φέρνει στο κανάλι. Την ώρα που το πανόραμα έκανε 7%, το msr έκανε τουλάχιστον τα διπλά, και έδινε γερό lead in στο δελτίο ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Σπυροπούλου δεν πρόκειται να επιστρέψει στον ΣΚΑΙ είτε μείνει είτε φύγει ο Τουρκος. Ο ΣΚΑΙ δεν την ήθελε απο την αρχή για την παρουσίαση του MSR2 αλλά υποχώρησαν λόγο της συμφωνίας της με τον Τούρκο. Ξεκινάει συζητήσεις με τον Σαββίδη για να παει στο Open. Η Μπαγια θέλει δουλειά ακόμα για να βγει ενα αρτιο αποτελεσμα, φάνηκε ότι είχε πολύ αγχος και χαμογελουσε συνεχεια μπροστά στην κάμερα αλλά ειναι συμπαθεστατη και μακαρι να το βρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Survivor Panorama είχε νόημα όταν το Survivor χτύπαγε 50%. Κάθονταν και έβλεπαν τη Μελέτη γιάτι τους ενδιέφερε το Survivor και τα όσα γίνονταν εκεί. Τώρα που δεν υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό γιατί να καθίσει να το δει; ούτε καταλαβαίνω γιατί η Μπάγια Αντωνοπούλου δέχτηκε να παρουσιάσει την εκπομπή αυτή. Και χθες ήταν και η πρεμιέρα κάποιοι μπορεί να το είδαν από περιέργεια ή για τη Μπάγια μετά τα όσα έγιναν με τον Παπαδάκη. Θα το δούν όμως σήμερα ή θα το γυρίσουν στα παιχνίδια και στις σειρές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είπαμε η Σπυροπούλου μας χαιρετάει από τον Σκάι σε λίγους μήνες οριστικά.
    Μα αφού όπου πηγαίνει την Καταστροφή φέρνει.........


    Πανόραμα και τρίχες! κόψιμο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΆΛΦΑ κάτι πρέπει να κάνει με την μεσημεριανή ζώνη. Είναι μεγάλη τρύπα. Και πέφτει και το απογευματινό πρόγραμμα μαζί με τις ειδήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το msr 7% δεν έκανε πάντως... Περαστικά στον σκαι και τις τραγικές του επιλογές. Αν κάνει 15% το σαρβαιβορ, μην περιμένουν άλλα νούμερα για το πανόραμα. Και βασικά δεν υπάρχει λόγος να βλέπουμε το πανόραμα εφόσον το παιχνίδι έγινε καθαρά αγωνιστικό. Να αναλύσουν τι;; Μην πέσει και πιο κάτω να φοβούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κεντάνε γυναίκα και still standing.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρίμα γτ τη συμπαθώ τη Μπάγια.Αλλα το είχα πει εξαρχής (από τοτε που συζητήθηκε για πρώτη φορά το όνομά της) ότι δεν πρέπει να το κάνει.Ειναι η τρίτη σεζόν του Σαρβαιβορ.Ακομα και 30% να έκανε το Σαρβαιβορ το πανόραμα πάνω από 15% δε θα μπορουσε να πάει.Δυστυχως αν δεν αλλάξει κάτι και δεν αποκτήσει ενδιαφέρον το ίδιο το παιχνίδι η Μπάγια θα χρεωθεί αποτυχία στο στην πρώτη της απόπειρα ως κεντρικη παρουσιάστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οταν το πρόγραμμα το οποιο αναπαράγει μια εκπομπη κανει 15 ειναι λογικο να κανει 7. Και αν πεσει κι άλλο τα νουμερα θα ειναι σαν αυτα που έκανε ο σκαι τα πρωτα χρόνια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !