Τίνα Μεσσαροπούλου για Open: «Δεν πρόκειται περί εμμονής δικής μου με το κανάλι»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν αυτό που συνέβη με τη διαρροή της συνέντευξης του πρωθυπουργού από το OPEN συνέβαινε σε ένα άλλο κανάλι, για παράδειγμα στον ΣΚΑΪ. Το τι θα είχε ακούσει το κανάλι από το Μέγαρο Μαξίμου δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Πολάκης μαινόμενος με τα Μέσα. Αυτός και όλοι τους… Πάντως, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ο ΣΚΑΪ που προανέφερα ως τυχαίο παράδειγμα, μια ανάμειξη την έχει στην υπόθεση κι αυτό γιατί οι “Ράδιο Αρβύλα” που έπαιξαν το “παράνομο” βίντεο εκεί προβάλλονται. PING Πάντως, στο κανάλι της Παιανίας τα κλίμα ήταν βαρύ και σήμερα και – δεν πρόκειται περί εμμονής δικής μου με το κανάλι για να εξηγούμαστε. Από τη μια η διαρροή, από την άλλη τα 3άρια του δελτίου χθες πόσα να αντέξει αυτή η Ελλη πια και έβγαλε από μόνη της ανακοίνωση αφού το OPEN προτίμησε τη σιωπή. Ακόμα ψάχνουν να βρουν τον ένοχο στην Παιανία ή αλλού, αλλά σημασία έχει ότι το κακό έγινε και πως η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι ποτέ  ανάλογο φιάσκο με συνέντευξη πρωθυπουργού.  Κι ας ψάχνουν τώρα να ρίξουν την ευθύνη στους Αρβύλα και τον ΣΚΑΊ που έπαιξε το βίντεο προναγγέλοντας μέχρι και μηνύσεις δια στόματος Ελλης Στάη. Ηθελα να ήξερα αν το βίντεο έπεφτε στα δικά τους χέρια δεν θα το έπαιζαν; PONG Πάντως, κάτι γίνεται τελευταία με τα δυο αυτά κανάλια. Οι συμφορές πέφτουν βροχή. Φέρτε μια ξεματιάστρια και γρήγορα… Και κάπως έτσι έρχεται στην κουβέντα το “Survivor” που διανύει την τρίτη… και φαρμακερή σεζόν του. Αυτός είναι ο λεγόμενος πανωλεθρίαμβος. Από πού να το πιάσει κανείς κι από πού να το αφήσει. Από τις τηλεθεάσεις, το ΕΣΡ που απειλεί με πρόστιμα, το συμβόλαιο του Ατζούν που λήγει το καλοκαίρι, τα νούμερα, τις γκρίνιες, το δελτίο, το Πανόρσμα ή τον Σπύρο Παπαδόπουλο; Ευτυχώς που υπάρχουν και οι “Αρβύλα” μέσα σε όλο αυτό το χάος. Σκέτη όαση! Χαλάλι τα τόσα μηδενικά.

Τίνα Μεσσαροπούλου-tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να κοιτάς και τα του οίκου σου κυρία μου, που φεύγει ένας ένας, από Γεωργίου μέχρι Χατζηβασιλείου. Ασχολήσου και λίγο και με το bake off που ήρθε και ούτε ακούμπησε. Αν είσαι εμμονική φαίνεται, όλοι έχουν προβλήματα ant1, skai, open και μόνο το δικό σας είναι στρουμφοχωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια να λέγεται. Έχεις εμμονή όχι μόνο με το Open, αλλά με όλα τα κανάλια εκτός Αλφα. Προχθές παρουσίασες σαν αποκλειστικό θέμα για τον Ιωαννιδη από το Master chef που είχε παίξει πέρσι (ότι συμμετείχε στο top Chef) και έλεγες για έναν άλλο σεφ ότι τον ήθελε η Μπαλατσινου πρόπερσι στον ΑΝΤ1. Άρα τα θέματα σου αφορούσαν δύο χρόνια πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το τί έγινε με τον Γεωργίου και για τα νούμερα της Τσολάκη έχει να μας πει κάτι η συγκεκριμένη; Που μας λέει δεν έχει εμμονές όταν την ενοχλούν ακόμα και οι ανακοινώσεις των αντίπαλων καναλιών για τις πρωτιές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !