OPEN: Οι απειλές των ηθοποιών για ασφαλιστικά μέτρα έφεραν αποτέλεσμα

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Μπορεί να γράφεται ότι οι ελληνικές σειρές του OPEN, “Ελεύθερη σχέση”, “Πρίγκιπας της φωτιάς” και “Ελεύθερη σχέση” ξαναμπαίνουν σε γυρίσματα από Δευτέρα μετά την διακοπή λόγω τρίμηνης καθυστέρησης στις πληρωμές, ωστόσο, αυτό δεν ισχύει τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα, αλλά πλέον φαίνεται ότι η πρόθεση του καναλιού είναι να επιλυθεί το ζήτημα των πληρωμών.

Tα αποτελέσματα των δημοσιευμάτων για την καθυστέρηση στις πληρωμές είχε ως αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν κάποιοι από το κανάλι υπό την απειλή ασφαλιστικών μέτρων για τα δεδουλευμένα ηθοποιών και συνεργείων και έτσι το κανάλι απέδωσε τα μισά χρήματα από χρωστούμενα στην εταιρεία παραγωγής με την υπόσχεση τα υπόλοιπα να δοθούν στο τέλος του μήνα. Η εταιρεία υποσχέθηκε να ξεκινήσει να πληρώνει άμεσα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ειδοποιηθούν οι συντελεστές για το πότε θα ξαναμπούν σε γύρισμα. Προτεραιότητα έχουν οι τεχνικοί στις πληρωμές γιατί πάντα είναι πιο σκληροπυρηνικοί στις αντιδράσεις τους και τελευταίοι οι ηθοποιοί. Ωστόσο, σίγουρα τα επεισόδια που θα γίνουν θα είναι λιγότερα από τα αρχικώς προγραμματισμένα, αλλά αν μη τι άλλο ο θάνατος δεν θα είναι… ξαφνικός.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !