Ανατροπή με την επαναλειτουργία του MEGA


Το κανάλι του Mega σταμάτησε να εκπέμπει μέσω Digea ενώ λίγο καιρό αργότερα και συγκεκριμένα στις 20 Νοέμβριου το κανάλι έπαψε να εκπέμπει και μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες.
Αναμφίβολα, το γεγονός που περιμένουν όλοι οι πρωταγωνιστές του τηλεοπτικού παιχνιδιού είναι ο πλειστηριασμός των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού. Πριν από λίγο καιρό το δικαστήριο έθεσε το Mega σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης και ως εκ τούτου έχει ξεκινήσει η διαδικασία εκποίησης. Ασφαλώς το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει η διαδικασία για την ταινιοθήκη του καναλιού.

 Όταν μια εταιρεία που είναι υπό καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης δεν είναι σε λειτουργία τότε υπάρχει πρόβλημα με τη διαδικασία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tυπολογίες, ο ειδικός εκκαθαριστής σκοπεύει να λειτουργήσει και πάλι το Mega μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες. Έτσι θα προχωρήσει νομότυπα η ειδική διαχείριση που θα οδηγήσει σε εκκαθάριση. Όπως έχει γίνει το Mega θα επιστρέψει στις οθόνες μας με τον ελάχιστο αριθμό εργαζομένων που απαιτείται προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού.

  Σημειώνεται ότι ο πλειστηριασμός τοποθετείται χρονικά στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου χωρίς όμως να θεωρείται δεδομένο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια