Σταμάτης Μαλέλης : Η Τσολάκη είναι πολύ καλή παρουσιάστρια αλλά κάνει το lifestyle ενοχικά

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μιλώντας στην κάμερα τηνς εκπομπής «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα από τα οποία ξεχώρισε τον Νίκο Μουτσινά αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου την οποία θεωρεί την φετινή έκπληξη.

Για την επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλο με το Αλ Τσαντίρι ανέφερε πως είναι μια πολύ επιτυχημένη κίνηση ενώ για τον Γιώργο Λιάγκα θεωρεί πως είναι λάθος που δεν αξιοποιούν το ταλέντο του. Συμβουλεύει μάλιστα τον παρουσιαστή η επόμενη εκπομπή που θα κάνει να είναι πρωινή.

Στη συνέχεια ο Σταμάτης Μαλέλης αναφέρθηκε στην Ελένη Τσολάκη και φυσικά στην Ελένη Μενεγάκη που θεωρεί πως ξανά βρήκε τα πατήματά της στην τηλεοπτική αρένα.

«Είχα πει ότι κάτι πάει λάθος στο στήσιμο αυτής της εκπομπής του «Τι Λέει» και χρειάζεται να κάνει κάποιες αλλαγές. Η Τσολάκη είναι πολύ καλή παρουσιάστρια αλλά κάνει το lifestyle ενοχικά. Αν κάνεις κάτι ενοχικά στην τηλεόραση δεν θα το κάνεις ποτέ καλά. Βλέπεις και την Μενεγάκη. Εγώ της έχω κάνει πολλές φορές και κριτική και είπα ότι πρέπει να αλλάξει.  Βλέπεις ότι εκεί που είχε φτάσει πολύ χαμηλά αρχίζει σιγά σιγά και ξαναχτίζει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !